Ігри Блискавка Маквин – нові пригоди улюбленого героя!

Опис категорії

Як відразу стало ясно з назви всім фанатам однойменного мульта, ігри Блискавка Маквин присвячені історії мультяшного автомобіля NASCAR, що живе на гоночній трасі. Придумала її команда студії Pixar, а втілив у життя у 2006 році режисер Джон Лассетер, зняв повнометражну анімаційну комедію «Тачки».

Мова в ній йде про вигаданому місті Радіатор-Спрінгс, отаке автомобільному глушині, розташованому десь на околиці автосвіту. Колись давно, коли містечко тільки-тільки побудували, життя в ньому вирувало. Але вже через пару років в декількох кілометрах від Радіатор-Спрінгс була прокладена нова широкосмугова автострада, і з тих пір ніхто ззовні не забрідав на його тихі вулички. Поступово вони заростали травою, а серця місцевих жителів нудьгою.

Так тривало до тих пір, поки одного разу, сюди випадково не потрапив головний герой нашої нової добірки ігор – Блискавка Маквин. З його появою богом забуте місце, в якому роками не відбувалося нічого нового, перетворилося в один з найбільш відомих населених пунктів автосвіту. Тепер тут будується новий залізничний вокзал, повно туристів, регулярно проводяться престижні гонки. Блискавка Маквін, сам того не бажаючи, подарував містечку друге народження, а тобі можливість насолоджуватися мультом «Тачки» і грати з улюбленими героями скільки душі завгодно.

Крутий поворот долі

Як же сам герой гри Блискавка Маквин – крутий гоночний болід, опинився на сонних вулицях Радіатор-Спрінгс? Не інакше, як волею якого-небудь автомобільного бога. Творці ж мульта – студія Pixar, стверджує, що це була чиста випадковість. Невдалий гонщик просто випав з погано замкненого трейлера, мчавшего його на чергові змагання в Каліфорнії. Справа відбувалося вночі, а тому спросоння Маквин розвернув добру половину містечка, знісши попутно навіть пам'ятник його засновнику.

на Ранок, правда, довелося розплачуватися за нічні подвиги, відправившись в наручниках (або як вони там називаються у машин) до місцевого суду. Запустивши наші нові ігри Тачки Маквин, ти теж зможеш його відвідати. А заодно прогулятися тепер вже жвавих вулицях містечка, побалакати на дозвіллі з продавщицею сувенірів Саллі, заглянути в майстерню Луїджі, влаштувати романтичне побачення Саллі і, звичайно ж, взяти участь у перегонах.

Багато гри Маквин з цього розділу являють собою захоплюючі швидкісні змагання, в яких прекрасна Блискавка зможе проявити себе у всій красі. Доступні вони безкоштовно, так що навіть якщо в гонках ти новачок і зайняти перше місце не особливо сподіваєшся, не сумуй – тренуватися можна буде скільки завгодно.

до Речі, цікавий факт: номер Блискавки 95 символізує рік випуску першого повнометражного мультфільму компанії Піксар – «Історія іграшок», а ім'я головного героя – похідне від Гленна Маккуїна, її головного аніматора.

Для тих, кому важливі технічні характеристики, повідомляємо: швидкість Блискавка розвиває до 200 миль на годину, його потужність становить 70 кінських сил, розганяється зі старту до 60 миль він всього за 3.2. Щоб не перевернуться в азарті змагань, у нього є повітряні закрилки на даху і дискові гальма на всіх чотирьох колесах, а щоб прийти до фінішу першим і обійти навіть самого потужного суперника, супер витривалий двигун V-8. Погодься, комплектація просто відмінна. Почни сам безкоштовно грати в онлайн гонки за участю Маквіна і переконайся в тому, наскільки він крутий на трасі.

.