Стрілялки Майнкрафт — класний шутер в стилі «відкритий світ»!

Опис категорії

Варіації на тему популярної інді-ігри Майнкрафт множаться з кожним днем: бродилки, квести, стратегії, логічні головоломки і навіть стрілялки. Останні ми, до речі, пропонуємо твоїй увазі в цьому розділі. У них все, як в оригінальному Minecraft: гермафродит Стів бігає по відкритого світу різномастих біомів, захищаючись від монстрів за допомогою лука і стріл. Під час будь-стрілялки Майнкрафт вони – його головна зброя. Але ні те, ні інше не дається просто так. Як і всі корисні предмети кубічного світу їх потрібно добути – скрафтить з відповідних ресурсів.

Так для створення цибулі тобі знадобляться нитки та дерев'яні палиці, а для стріл до нього – кремінь, дерево і пір'я. Нитки можна запозичити у павука або просто розрубати мечем павутину, пір'я – у курей, а палиці добути з блоку звичайного дерева. Коли все необхідне виявиться у наявності, належить скрафтить верстак і зібрати на ньому своє перше зброю.

В класичних шутерах після кожного успішно виконаної місії озброєння головного героя можна прокачувати. Стрілялки Майнкрафт забезпечені аналогічної опцією. В них тебе чекає так званий стіл зачарований, на якому за допомогою різного роду заклинань можна покращувати свою зброю до нескінченності. Наприклад, ти можеш стати володарем нескінченної стріли. Вона буде повертатися в твій сагайдак знову і знову, незважаючи на те, скільки пострілів ти нею зробиш. Також можна прокачати міцність самого лука, перетворити звичайні стріли вогненні, збільшити в рази їх руйнівну силу і так далі. Але все це стане можливим тільки за умови, що ти поднакопишь достатню кількість очок досвіду. Без них стіл зачарований для гравця недоступний.

Приготувавшись стріляти, звертай увагу на силу натягу тятиви. Від неї залежить як дальність, так і руйнівність твого пострілу. Наскільки він виявиться успішним легко зрозуміти за шкалою життя, розташованої над головою кожного персонажа. Грати в онлайн стрілялки Майнкрафт можна безкоштовно, так що навіть якщо з першого разу у тебе нічого не вийде – не біда, завжди є можливість спробувати ще раз.

.