Ігри Софія Прекрасна – грати безкоштовно онлайн!

Опис категорії

Яка з дівчаток не мріє бути принцесою! Причому, бажано не такий, як Кейт Мідлтон – у строгому костюмі і трохи скошеної капелюшком, - а казкової, одягненої в пишні шовку і коштовності. У спадкоємиці престолу чарівної країни життя набагато цікавіше, ніж у «простій» дружини спадкоємця престолу Англії. Бали, протиборство зі злими відьмами і навіть справжні уроки казкового майстерності – все це так захоплююче виглядає по телевізору і так хочеться скоріше випробувати на собі!

Життя маленької дівчинки сповнене турбот і переживань, а вже у крихітній королівни кожен день, тим більше, вміщує стільки клопоту, що й уявити важко! Ігри Софія Прекрасна – енциклопедія придворного побуту маленької спадкоємиці великого королівства, яка включає в себе не тільки розваги! Ігри Софія Прекрасна навчать тебе бути справжньою жінкою – маленької, але чарівною. На нашому сайті ти знайдеш саму повну колекцію пригод і б'юті-забав з улюбленою героїнею!

Хороша королевська життя?

От би хоч на денечек виявитися донькою справжніх Короля і Королеви, щоб цілодобово є тістечка і веселитися! Втім, невже, хтось і правда все ще так думає? З тих пір, як мультик про Софію Прекрасну і гри з її участю стали популярні, дівчатка по всьому світу дізналися, що життя монарших осіб нелегка з самого дитинства.

Скільки премудростей потрібно вивчити, щоб у майбутньому зуміти гідно керувати своєю державою! Втім, навіть якщо ти не плануєш приймати іноземних послів, вбравшись у горностаєву мантію, вміння вести себе в суспільстві і красиво триматися безсумнівно стане в нагоді. Кожна дівчинка, яке місце в суспільстві вона не займала, зможе бути красивою і успішною лише в тому випадку, якщо буде багато часу приділяти своїм манерам і зовнішності.

І якщо мультфільми більше уваги приділяють правильному вихованню, то ігри для дівчаток Софія Прекрасна дозволять кожній юній красуні навчитися доглядати за собою та утримувати в чистоті і порядку домашнє господарство. Скажете, не царська це справа – облаштовувати Кімнату або Гладити білизну? Нічого подібного! Справжня леді не тільки розбирається, який вилочкою правильно їсти омарів і в якій сукні прийти на Вечірку кексів, але і здатна сама Готувати торти, допомагати мамі Доглядати за молодшою сестрою і навіть шити одяг – вона справжній дизайнер-Початківець!

А якщо ти чогось з перерахованого вище поки що не вмієш, не переймайся: навчальні ігри в компанії чарівної Принцеси Софії дадуть тобі всі необхідні навички абсолютно безкоштовно!

Потісі годину

Той факт, що юна леді багато часу проводить за уроками та іншим самовдосконаленням не означає, що вона зовсім не може розважатися. Більше того: у красуні з вінценосної сім'ї та розваги будуть під стати! Наприклад, якщо вже коронована дівчинка вирушає на прогулянку, значить, вона не піде пішки, а рушить в дорогу на чарівному коні Минимусе або навіть Пегасі.

Коли погода погана і потрібно залишатися вдома, у палаці завжди знайдеться відмінне розвага. Ігри Софія Прекрасна Бродилки по замку – подорож, що є практично межею мрій для всіх дівчаток цього світу! Адже на шляху чекає не менше неймовірних пригод, ніж красивих балкончиків, потайних переходів між розкішними залами і дивовижних скульптур в коридорах.

А якщо країна, якій належить правити нашої героїні, коли вона подорослішає, ще й не звичайна, а чарівна, то розваг стає ще більше! Адже в будь-який момент можна відправитися тренуватися в Магічних заклинаннях або навчитися чомусь новому під час гри Софія Заклинання Сендрика.

.