Ігри Русалки – твоє подорож по океанських глибин!

Опис категорії

Яскраві і барвисті ігри про русалок запрошують тебе відвідати особливий світ. Під товщею океанських вод ховається ціла країна зі своїми містами, селищами, королем і його вірними підданими. Фантастичні істоти, схожі на русалок – головних героїнь ігор цього розділу, існували у міфології різних народів, але особливу популярність придбали після публікації казки відомого датського письменника Ганса Крістіана Андерсена.

Історія отримала назву «Den Lille Havfrue» (у буквальному перекладі з данської— «Маленька морська пані») і стала поштовхом для створення маси мюзиклів, вистав, коміксів, фільмів і, звичайно ж, красивенного мультфільму студії Уолта Діснея «Русалочка: Початок історії Аріель». Саме диснеївській інтерпретацією казки про принцесу підводного царства і присвячені наші ігри Русалки.

В них тебе чекає зустріч не тільки з прекрасною Аріель, але і її старшими сестрами, суворим володарем підводного царства – королем Тритоном, підступної відьмою Урсулою, вірними друзями головної героїні – крабом Себастьяном і рибкою Флаундером, і, звичайно, предметом її таємних і не дуже мрій – принцем Еріком. Всі вони – дійові особи якої-небудь прикольною гри Русалки з тих, що зібрані для тебе в цьому розділі.

Варимо зілля і збираємося на побачення

Звичайно, ігри про русалок призначені, в першу чергу, для дівчаток. Їх левову частку складають всілякі одягалки, в яких малятко Аріель наводить красу перед побаченням з Еріком. Ти зможеш скласти їй компанію в цьому захоплюючому занятті, перемірявши десятки різнокольорових хвостів, симпатичних топів, діадем і інших дівочих радощів.

Процес підкреслено простий, але надзвичайно захоплюючий, тим більше, що мода підводних глибин явно відрізняється від того, що прийнято носити, наприклад, у твоїй школі. Якщо ж вбрання набриднуть, можна заглянути в підводний салон краси, щоб зайнятися зачіскою і макіяжем. Як бачиш, для дівчат, які захоплюються кардинальним перетворенням зовнішності, справ знайдеться вище даху.

Але не тільки для них. Любителів пригод чекають захоплюючі онлайн бродилки з русалкою Аріель і Флаундером по просторах царства короля Тритона, пошук скарбів на затонулих кораблях і перлів в товщі морського піску. А от цінителям класних приколів повинні сподобається забавні іграшки, в яких русалонька за намовою хитрою Урсули навчається варити приворотне зілля. Досвіду у неї в таких справах замало, а тому весь час виходить щось не те. То Ерік перетвориться у краба, то покриється коростою від випитого любовного коктейлю. Але що не зробиш заради любові.

.