Ігри розмальовки — грати безкоштовно онлайн!

Опис категорії

Фломастери, фарби і олівці неспроста є кращими друзями кожного малюка з самих ранніх років. Робота з кольором — заняття дуже захоплююче, а головне — неймовірно корисне! Як і будь-яка творчість, воно приносить естетичне задоволення і сприятливо позначається на розвитку смаку. А в пошуках ідей для натхнення завжди можна заглянути на наш сайт, адже ми зібрали тут саму повну колекцію чудових художніх розваг!

Балуватися з пензликами у комп'ютерній забаві або створювати справжні віртуальні шедеври — вирішувати тільки тобі! Яскраві ігри розмальовки нададуть найширше поле самовираження для дівчаток і хлопчиків будь-якого віку. Ми відшукали в мережі самі класні і різноманітні розмальовки для дітей, так що, ти обов'язково підбереш у нас розвагу на свій смак. Якщо результат сподобається, що його можна зберегти на комп'ютер, а якщо ні — в один клік очистити поле і переробити все заново!

Я художник!

Процес пізнання найбільш активно йде в дитячі роки, коли навколо ще так багато незвіданого, і хочеться якомога швидше познайомитися з життям у всіх її проявах. Творчість теж є своєрідним інструментом пізнання навколишньої дійсності, а тому будь-який креатив потрібно заохочувати! Ось тільки простору для невтомної творчої діяльності підростаючого чада не завжди вистачає...

Поки потік креативу не заполонив собою квартиру, залишивши приливної слід з малюнків на шпалерах і ламінаті, треба встигнути виплеснути його на спеціальні захоплюючі розмальовки для дітей — універсальне і всіма улюблене засіб реалізації художнього потенціалу в ранньому віці. Прикрашати на папері, звичайно, зручніше, так і для дрібної моторики корисно. Але у паперовій версії улюбленої розваги є серйозний недолік: кожна книжка з контурними малюнками варто немаленьких грошей, а хапає її ненадовго. На відміну від оффлайнових побратимів, розмальовки онлайн доступні всім бажаючим абсолютно безкоштовно — розважайтеся скільки хочеться!

Різноманітність сюжетів розмальовки для дівчаток онлайн точно не дозволить малюкові занудьгувати. Ми зібрали на нашому сайті все найкраще, але навіть після суворого відбору різноманітність сюжетів залишилося на висоті. У нас є як досить примітивні картини, які підходять на роль розмальовки для самих маленьких — наприклад, Корова, Лялька чи Мавпа; так і володіють великою кількістю дрібних деталей, грати в які із задоволенням будуть навіть школярі.

Ще більше улюблених героїв!

Відтворити сцену з відомого мультсеріалу або викласти своє бачення подій? Легко! У нашій колекції є безліч забав, у яких можна проводити час із самими популярними персонажами і допрацьовувати їх у відповідності з власним смаком.

Малюки обов'язково оцінять розмальовки онлайн з кадрами з мультфільмів про Лунтика або Фиксиков, а от цінителям старші повинна припасти до душі можливість розмалювати персонажів Вінкс або Монстр Хай. Хлопчаки будуть без розуму від картинок з трансформерами або Людиною-Павуком, а дівчата напевно віддадуть перевагу сюжетів за участю Барбі або Ельзи з мультика «Холодне Серце».

Знайдуться герої, які однаково цікаві всім: Енгрі Бердс, Смішарики і навіть Міньйони! Одним словом, на цій сторінці знайдуться розмальовки, підходящі для дітей будь-якої статі і віку — вибирайте ту, що дивись саме на вас!

Електронні пензлика

Як малювати простий пензлем, всі знають: занурив у воду, занурив у фарбу — провів по папері... Так от спосіб, за допомогою якого працюють з віртуальними інструментами для малювання, практично не відрізняється! Хіба що води в іграх не передбачено: електронні чорнило не обов'язково змивати, і досить вибрати новий колір на палітрі, щоб прикрасити черговий елемент розмальовки.

Щоб занурити кисть в баночку з потрібною фарбою в ході гри розмальовки, необхідно клікнути лівою кнопкою по потрібному відтінку. А щоб зафарбувати шматочок зображення — клацнути ще раз, вже з будь-якої точки всередині області, обмеженої необхідним контуром!

Іноді єдиним елементом виявляються не пересічні області малюнка: всі точки на капелюшка гриба або визирають з-під жакета комірець і манжети юної дівчини. Це буває прикро, в перший момент здається, що обмежує право митця на вибір квітів. Але потім приходить розуміння, що так дійсно виглядає краще: в кінці кінців, мета розмальовки для дівчаток онлайн - не тільки дати дитині можливість самовиражатися, але і навчити його правильним художнім паттернам.

Коли малюнок готовий, варто обговорити його і прийняти рішення, чи можна було щось зробити по-іншому. І якщо готова картинка подобається і дитині, і батькам, то її можна сміливо зберегти на комп'ютер — на пам'ять!

.