Ігри про тварин – класні розваги для всіх віків!

Опис категорії

Існує упередження, що онлайн ігри про тварин розраховані, в основному, на малят-дошкільнят. Поспішаємо тебе запевнити, що це не так. Захоплюючі і дуже різні ігри з тваринами, розміщені на нашому сайті, будуть цікаві геймерам всіх віків. І самим маленьким, звичайно, теж.

Поні теж коні

Малюкам ми присвятили тільки частина нашої добірки цікавих іграшок про тварин. Їхні головні дійові особи – чарівні мультяшки поні, яких потрібно вчасно годувати, поїти, купати, розчісувати гриви, водити на прогулянки – загалом, доглядати, як за справжніми немовлятами. Попутно крихт, звичайно, можна прибрати або кардинально перефарбувати, але тільки після того, як виконаєш основну програму по догляду.

Особливо цікаві такі іграшки будуть для дівчаток: їх хлібом не годуй, дай про кого-небудь подбати, хоча і хлопчикам, швидше за все, сподобаються. Барвиста графіка і просте управління – що ще потрібно, щоб з задоволенням провести годинку вільного часу? А для тих, хто давно закінчив перший клас і байдужий до звіриним немовлятам, у нас знайдуться заняття поцікавіше.

Ферми, гонки і головоломки

Ігри про тварин для геймерів старші кардинально відрізняються від тих, що пропонуються малюкам. Їх, умовно, можна розділити на кілька категорій. До першої належать захоплюючі бізнес-стратегії, в яких тобі пропонується розвинути «з нуля» якесь прибуткове діло: наприклад побудувати тваринницьку ферму або ветеринарну лікарню. Ігри Тварини цієї серії складаються з безлічі різнопланових завдань: треба встигати і доглядати за тваринами, і організаційні питання вирішувати, і стежити за обладнанням, та ще й гроші заробляти. Як все встигати і чому приділяти більше уваги – вирішувати тобі. Такі розваги непогано тренують відповідальність і самостійність, хоча навряд чи ти про це замислюєшся, коли сідаєш грати.

Не менш захоплюючі ігри Тварини, присвячені всіляким змагань: у спритності, силі, швидкості і так далі. Вони підготували для тебе масу випробувань. Доведеться стати жокеєм, погоничем собачої упряжки, спритним ковбоєм і навіть взяти участь в сафарі. Головний секрет успіху у всіх перерахованих випадках – спритність пальців і підвищена уважність. Що стосується управління, то воно приблизно однаково для всіх подібних іграшок: клавіші зі стрілками для переміщення персонажів по екрану, пробіл для стрибків через перешкоди і кілька кнопок з додатковими функціями в залежності від специфіки гри.

.