Ігри Приколи – гарантія відмінного настрою!

Опис категорії

Гарний настрій – штука надзвичайно приємна і корисна. З ним і негаразди у школі, і конфлікти з батьками, і синці на тренуванні переживаються куди легше. Одна біда – за замовленням не з'являється і клацанням пальців не поліпшується. Але, здається, ми знайшли чарівний спосіб. Це нові онлайн ігри Приколи, які якщо не змусять тебе реготати до сліз, то, як мінімум викличуть посмішку.

А за нею і настрій підтягнеться – перевірено неодноразово. Так що, швидше записуй рецепт, однаково підходить для хлопчиків і для дівчаток: у стані «все пропало!» грати в ігри Приколи не менше півгодини, для тривалого ефекту приймати щодня протягом тижня. Або двох, якщо захочеш. Результат у вигляді щасливого виразу обличчя гарантований.

Отже, поїхали...

Перше і найважливіше: у прикольні ігри, які ми зібрали в цьому розділі, розважатися можуть всі без винятку: і досвідчені геймери, і новачки. Жодних хитромудрий піруетів з керуванням, особливою спритністю пальців та іншими фішками для просунутих в них від тебе не потрібно. Все, що потрібно – курсор мишки і трохи уважності.

Другий цікавий момент – в переважній більшості ігри Приколи присвячені старшій школі та всьому, що з нею пов'язано. Тебе чекають перебільшені до абсурду розборки з хуліганами, поцілунки з однокласницями і сама приємна і захоплююча частина – знущання над вчителями. Все, що неможливо влаштувати в звичайному класі, не спровокувавши скандал із викликом на килим батьків, онлайн реальності просто і легко.

Наприклад, можна закинути павука у виріз сукні молоденької вчительки з четвертим розміром грудей або підкласти мишку в сумку її старшої колеги. Але цим прикольні ігри не обмежуються (іноді здається, що їх розробкою займалися найзапекліші шкільні хулігани). У них запросто можна вилити флакон чорнила в вчительський стіл, приклеїти до стільця поділ спіднички сусідки по парті, підкласти кому-небудь цвях під попу і т.д.

Деякі приколи, з якими ти стикаєшся в іграх, настільки хитромудрі, що відразу і не здогадаєшся, що це потрібно зробити. У таких випадках тобі на допомогу прийде кнопочка «Hint». Вона містить детальну підказку про те, що далі робити. Але намагайся діяти швидко, оскільки єдина складність, з якою ти зіткнешся в процесі проходження іграшок цього розділу – обмеження по часу То є всі витівки потрібно провертати максимально швидко, інакше не бачити тобі такого рівня, як своїх вух.

.