Ігри Попелюшка — тебе чекає сама добра казка на світі!

Опис категорії

Казку Шарля Перро про Попелюшку, чий сюжет ліг в основу ігор даного розділу, знають, звичайно, всі. Зворушлива історія про нещасливе, гнобленої злою мачухою сирітку, якій вдалося, один раз побувавши на королівському балі, закохати в себе принца, закохатися і бути, в підсумку, справжньою принцесою, переспівували і переказувалася мільйони разів і художниками, кінематографістами, і поетами, композиторами.

З моменту вільного викладу Перро старовинної західноєвропейської казки минуло вже понад 300 років (відома нам редакція була опублікована в 1697 році), а дівчаткам всього світу до цих пір подобаються ігри «Попелюшку», для якої фея-хрещена створила справжнє диво. Втім, геймерші 21 століття віддають перевагу диснеївському переказу історії, воплотившемуся у кількох дуже красивих мультиплікаційних фільмах.

Злі чари або мрії збуваються

У цьому розділі зібрані найяскравіші ігри Попелюшка з усіх, створених на основі класичного мульта студії Disney «Попелюшка» 1950 року випуску, прекрасною анімованої історії 2002 «Попелюшка 2: Мрії збуваються» та її не менш захоплюючого продовження «Попелюшка 3: Злі чари», який побачив світ у 2007. Як і вся творчість «DisneyToon Studios», всі три мульта вийшли неймовірно зворушливими, яскравими і дуже красивими. Наші ігри Попелюшка копіюють їх максимально точно, так що ти зможеш ще не раз насолодитися зустріччю з улюбленими героями.

І нехай циніки-злостивці нудять про те, що всі казки спеціально закінчуються весіллям героїв тому, що автор не знає, що з ними робити далі. Кінематографісти Disney Studios довели протилежне, створивши дві супер захоплюючі історії як раз про те, що трапилося вже після одруження принца і Синдереллы.

У нас є гра Попелюшка, в якій, як і в мультиплікаційної частини про злі чари, ти будеш допомагати доброї феї повертати викрадену у неї чарівну паличку, а є іграшка про мишенят Гаса і Жака – колоритних персонажів 2-го мультика «Мрії збуваються». І та, і інша являє собою прикольні бродилки з можливістю вирішувати головоломки і використовувати магію. Грати в них можна абсолютно безкоштовно.

А ось для дівчаток, більше цікавляться стилем і модою, підійдуть барвисті одягалки з величезним асортиментом воістину королівських убрань. Управління в них, зазвичай, підкреслено просте, так що впораються з ним навіть малюки. Головний же акцент зроблений на розкішній графіку: всі елементи гардеробу, прикраси, антураж екрану рясніють масою красивих, ретельно промальованих деталей, які можна розглядати годинами.

.