Ігри одягалки Поні – наряди улюблену конячку!

Опис категорії

Популярність онлайн ігор для дівчаток (одевалок, бродилок, головоломок та ін.), створених за мотивами мультфільму «Мій маленький поні», ось вже добрий десяток років зростає з кожним днем. Секрет їх успіху відомий: розкішна графіка і підкреслено просте управління, впоратися з якими під силу навіть самим маленьким геймерам. Особливо прикметними в цьому плані гри одевалки поні – в них із задоволенням «ріжуться» дівчинки і 3, і 5, і 10 років. Причому, готові робити це годинами.

Не просто, а дуже просто

Щоб почати грати, достатньо вміти тримати долонькою мишку, а вже можливостей одягалки поні відкривають масу: мультяшних конячок можна розфарбовувати, зачісувати, наряджати, підмальовувати і навіть... підстригати їм гриву і хвіст. Варто лише навести курсор на деталь зовнішності поні, вимагає змін, і кликати до тих пір, поки вона не придбає потрібний вид. Причому змінювати можна не тільки колір, але форму і довжину, наприклад, перетворити коротенький блакитний хвостик довгий золотистий або взагалі заплести його в яскраво-рожеву косу з бантом. Обмеження лише одне – фантазія грає.

до Речі, подібного плану розваги відмінно її розвивають, привчаючи мислити нестандартно, експериментуючи і комбінуючи найнеймовірніші колорблоки (хто не знає, Color Block - вельми популярний стиль одягу і декору, що передбачає накладення один на одного безлічі яскравих, контрастних кольорів. «Правильні» колорблоки виглядають оригінально і несподівано, але завжди гармонійно.)

Але і це ще не все

Крім можливості нескінченно розважатися з підбором кольорів, фасонів і декору, ігри одягалки, розроблені за мотивами мульта «Травень літл поні» дарують дівчаткам зустріч з улюбленими героями – Сутінкової Іскорки, Пінкі Пай, принцесою Селестией, Веселкою Деш, Эпплджек та іншими. Ти зможеш безкоштовно грати з ними, скільки забажаєш, ні в чому себе не обмежуючи. Хочеш – до невпізнання міняй зовнішність своїх улюблениць або ж спробуй повторити образи, що запам'яталися під час перегляду мультфільму.

.