Ігри Поїзда – грай онлайн безкоштовно!

Опис категорії

Історія залізниці налічує вже більше сотні років – за цей час складна павутина рейок і шпал обплутала півсвіту, і сьогодні вже ніхто не подумає добиратися до сусіднього міста на конях, як було колись. Паровози змінив електродвигун, але романтика далекої дороги нікуди не поділася! Все той же перестук коліс супроводжує пасажирів, що переміщуються між тими ж вокзалами, а провідниці все так само приносять чай. І навіть в онлайн світі залізниці охоплені гармидером, а пригоди починаються з першого ж вагона!

Якщо ти хочеш відправитися в далекий шлях, то знадобиться купити квиток і зібрати в дорогу великий чемодан. Якщо ти хочеш насолодитися почуттям безмежної свободи від станції до станції, ігри поїзди замінять металеву махину і машиніста! Кожна гра поїзд – це онлайн подорож у віртуальну країну мрій, де ніколи не буває нудно. І не бійся контролерів – в нашому залізничному розважальному складі можна кататися абсолютно безкоштовно.

Ми їдемо, їдемо, їдемо...

З боку може здатися, що більш нудною професії ніж машиніст навіть навмисне не придумати. Мало того, що він весь час сидить в своїй кабіні і катається по одному і тому ж маршруту, так біля нього ще й не відбувається нічого цікавого! Малоймовірно, що який розпоясався лихач раптом підріже склад, різко вырулив з лівої смуги... Проте непроста під час військових дій відступаюча сторона першим ділом знищує станції і прокладені шляхи – стратегічне значення залізничного сполучення дуже велике!

А тому, якщо Батьківщина скаже – треба, машиніст буде Керувати складом, груженным зброєю або людьми, опиниться під обстрілом і, може, навіть загине на славу рідної країни. У мирний час роль поїзда в перевезенні важливих вантажів теж не можна недооцінити: в одних тільки іграх на нашому сайті можна відшукати місії з транспортування вугілля, золота і навіть контрабанди!

Виконати ці завдання не так то просто: ігри поїзда виконані у відповідності з усіма законами фізики, які роблять пересування по залізниці досить трудомістким. Головне, з чим доведеться зіткнутися – це інерція. При різкому гальмуванні або підйомі в гору товар буде намагатиметься вискочити з відкритих вагонів. Твоє завдання – вести товарняк так акуратно, щоб абсолютно все було доставлено в цілості й схоронності в пункт призначення.

Проїжджаючи повз станції...

Обрана тема хороша своїми широкими можливостями: можна грати не тільки в ролі машиніста, але і виявитися учасником команди, що веде Підривну діяльність або, навпаки, врятувати Поїзд у складі Щенячого патруля.

.