Ігри Погане морозиво – веселі бродилки з холодильника!

Опис категорії

Багаторівневі гри Погане морозиво оцінять всі любителі динамічних бродилок начебто пригод Маріо або равлика Боба. У них немає сцен насильства, кровожерливих моментів в стилі Happy Wheels, буяє потоками крові і роздовбаною плоті графіки, інших мало позитивних моментів, зате багато оригінальних локацій, логічних загадок і функціональних можливостей, що робить цю серію онлайн розваг однаково актуальною як для дівчаток, так і хлопчиків.

Будь-яка гра Погане морозиво (а їх у нашому розділі кілька десятків) переносить геймера в особливий світ – запустивши її, ти опиняєшся всередині гігантської морозильної камери. Місцеві мешканці - забавні мультяшки у вигляді вафельних стаканчиків з пломбіром. Вони смішно плескають намальованими очима і швидко бігають по екрану на своїх коротеньких ніжках. Більше всього на світі ці милі істоти люблять заморожені фрукти і весь час намагаються зібрати їх побільше.

Це не становило для них особливих проблем (фруктів у віртуальній морозилці скільки завгодно), якби не одне «але». Ігри Погане морозиво тому так і називаються, що крім нешкідливого пломбіру в них присутні схожі на нього вафельні стаканчики з дивним коричневим вмісті. Що це за мерзенна субстанція, можна тільки гадати, але вона здорово отруює життя основним ігровим персонажам.

Так що ж робити?

Як що? Допомагати «хорошому» морозиву збирати улюблені фрукти, але весь час бути напоготові, і намагатися не потрапляти на очі «поганим» героям гри. Просто уяви, що опинився в лабіринті (втім, так воно і є!), складається з безлічі ходів-виходів, у коридорах якого чекають сюрпризи: від небезпечних (коричневі стаканчики) до приємних (жадані яблука, банани та ін.). Від того, наскільки вправно зможеш між ними лавірувати, залежить скільки ігрових рівнів протримаєшся. Грати в Погане морозиво неможливо, не будучи уважним і обережним. І якщо з цими якостями в тебе не дуже – наші прикольні бродилки допоможуть їх небагато розвинути.

Оскільки події розгортаються в надрах холодильника, зрозуміло, що вся навколишня обстановка складається зі снігу і кубиків льоду. Власне, з них викладені та коридори лабіринту, в якому ти будеш шукати фрукти. Рухайся по локації, збираючи всі банани і ягоди, які помітиш, але намагайся не потрапляти на очі «поганим» хлопцям. Кожне зіткнення з ними закінчується твоїм програшем – без варіантів. Якщо просто втекти від лиходіїв не вийде, використовуй можливість зводити поруч зі своїм героєм захисні бар'єри з крижаних блоків. Такі стінки, звичайно, можна зруйнувати, але поки коричневий пломбір буде пихкати над ними, ти встигнеш втекти і сховатися.

В деякі ігри серії Погане морозиво можна грати удвох, одночасно керуючи парою пломбирчиков, що пересуваються по екрану. Правила в даному випадку не змінюються, але геймери отримують можливість допомагати один одному (наприклад, влаштовуючи крижані завали відразу з декількох сторін) і відволікати увагу всюдисущих «коричневих».

.