Ігри Папа Луї – майстер-клас від теперішнього шефа!

Опис категорії

Вибуховий темперамент італійців добре відомий світу. Проявляється він буквально у всьому: емоційній манері розмовляти, квапливості жестів, яскравих нарядах і, звичайно ж, місцевої кухні, буяє великою кількістю спецій, соусів, свіжих овочів і морепродуктів. Ні, є, на планеті місця, де гострих приправ в їжу вживають ще більше, але так віртуозно, як це роблять італійці, мабуть, не вдається більше нікому. І навіть, якщо «макаронник» залишає межі рідного півострова, його колоритні традиції йдуть за ним по країнах і континентах.

Ігри Папа Луї як раз і познайомлять тебе з одним таким італійським мандрівником. Віртуозний шеф-кухар живе в Нью-Йорку, то в Лос-Анджелесі, то в Європі і скрізь відкриває ресторанчики в традиційному для «країни телят» стилі. Такої розкішної піци, равіолі і пасти, як в закладах Папи Луї ти не зустрінеш ні в одній іншій грі онлайн. І найголовніше - зможеш навчитися готувати їх майже так само класно, як сам метр.

Купа користі для дівчаток (і для хлопчиків не менше)

Як ти вже здогадався, всі ігри Папа Луї так чи інакше пов'язані з кулінарією. Серед них є забави різних жанрів – бродилки, квести, стратегії, смішні головоломки, пазли. Вагому частину складають і прикольні практичні посібники з приготування популярних страв. Мова, зрозуміло, йде про італійській кухні (паста, равіолі, запечені креветки і тисяча сортів піци) і про американську (смажені ковбаски, повітряна кукурудза, курячі крильця в соусі і т.д.) Саме ці країни обожнює кулінарний маестро. І він готовий поділитися з тобою усіма секретами приготування традиційних для них смачненького.

Після запуску будь придивилася ігри для дівчаток Папа Луї тебе чекає мега докладна інструкція з картинками: яку посуд використовувати, які продукти, спеції, в якій кількості і так далі. Ось побачиш, ти будеш знати навіть дрібниці на зразок того, скільки крапель масла лити на сковороду. Іграшки створені таким чином, що поки одна операція (наприклад, шинкування овочів) не буде виконана бездоганно, до наступної перейти просто не вийде. А значить, тобі доведеться все робити грамотно і акуратно: нарізати, збивати, змішувати, укладати в посуд для запікання, стежити за таймерів і здійснювати безліч інших, не менш важливих для кінцевого результату маніпуляцій. Зате, як тільки віртуальний поп-корн або чізкейк будуть готові, можеш сміливо вирушати на справжню кухню, щоб впевнено повторити процес на біс.

Але це ще не кінець.....

Далеко не всі ігри про Папу Луї являють собою майстер-класи з приготування популярних страв. І це логічно, адже життя не обмежується однією лише кухнею. Треба іноді і організаційних питань приділити увагу: підшукати приміщення для нового ресторану, придумати для нього стильний дизайн, найняти на роботу персонал і налагодити процес обслуговування клієнтів.

Деякі ігри Папа Луї якраз і пропонують тобі спробувати свої сили в захоплюючих стратегіях, присвячених відкриттю нових піцерій, ресторанів, кафе, обслуговування великих банкетів і т.д. В тому, що ти можеш бути класним кухарем, ми вже переконалися, залишилося проявити себе в ролі акули бізнесу. Але навіть коли пройдеш і це випробування, розслабитися не варто. Попереду чекає сама трешева частина іграшок розділу, в якій Папа Луї буде грати проти своїх улюблених, але з незрозумілих причин зійшли з розуму, продуктів. Знервовану морозиво і зубасті піци будуть атакувати нещасного кухаря, і тільки від тебе залежить, чи зможе він вирватися з їх лап живим.

.