Ігри на двох Пук-Пук – класні бродилки по джунглях!

Опис категорії

Ігри бродилки, переживали бум фантастичної популярності у 80-х роках минулого вже до кінця 90-х були майже повністю витіснені більш видовищними шутерами і файтинга. Ще через пару років про них взагалі забули. Але за останнє десятиріччя ситуація кардинально змінилася. Старі бродилки відродилися в оновленій, куди більш цікавою інтерпретації і отримали нову назву – adventure game або квести.

На сьогоднішній день в мережі їх існує величезна кількість, дуже різних і незвичайних. Ми ж в цьому розділі пропонуємо твоїй увазі серію одних з найяскравіших представників жанру квест або «пригодницька гра» - жартівливі ігри на двох Пук-Пук. Особливо доведеться вона до душі любителям пригод у стилі Індіани Джонс. Відразу після запуску тебе чекають тропічні джунглі, зустріч з племенем аборигенів, священні тотеми, маса містичних і не дуже пригод. Є ще одна цікава деталь - гри Брати Пук розраховані на двох гравців, а це значить – саме час покликати в гості кращого друга. Удвох пробиратися по загубленим частіше стежками набагато цікавіше, ніж поодинці, так і надійніше, як-то.

Стародавні реліквії і корисний метеоризм

Сюжет кожної гри на двох Пук-Пук крутиться навколо життя племені мультяшних аборигенів, що мешкають в прихованій від сторонніх очей непролазними джунглями селі. Командує ними мудрий вождь. Цілими днями сидить він на сплетенном з ліан троні, роздаючи направо і наліво цінні вказівки. Інші ж члени племені зайняті тим, що вирощують солодку картоплю – батат. Ти, напевно, вже звернув увагу на дивну назву цієї гри на двох – Пук-Пук.

вся справа в тому, що невгамовне поглинання картоплі провокує в людському організмі підвищений метеоризм, а просто – скупчення газів. Страшно навіть уявити, які аромати витають над селом, коли вони виходять назовні. Але аборигени до свого підвищеному газоутворенню не тільки давно звикли, але і навчилися досить оригінально його використовувати. Після запуску будь-якої вподобаної ігри на двох Брати Пук ти зможеш по повній оцінити їх практичність і кмітливість. Фокус в тому, що метеоризм допомагає тубільцям швидше пересуватися, і якщо потрібно терміново потрапити куди-небудь за кілька кілометрів, досить злегка напружитися, випустити певну порцію газів, піднятися на ньому в повітря і, зробивши кілька стрибків, опинитися на місці.

Цім чудодійною властивістю тобі доведеться щосили користуватися в процесі проходження непростих рівнів гри на двох Брати Пук. При цьому слід пам'ятати, що без регулярного прийому всередину солодкого батату, гази не утворюються, а тому збираючись надовго покинути чарівне картопляне поле, потрібно витрачати їх дуже економно.

Що стосується управління, то у всіх іграшках розділу воно приблизно однаково і досить традиційно. Гравці зручно розміщуються за однією клавіатурою, використовуючи два комплекти клавіш: кнопки зі стрілками з її правій частині і з літерами WASD з лівої. Дійти до кінця гри можна тільки разом, допомагаючи один одному долати всі зустрічні перешкоди. Хороший, до речі, спосіб помиритися, якщо раптом з кращим другом ти у сварці.

.