Ігри для хлопчиків для двох – круті квести для друзів!

Опис категорії

Вперше з'явившись в поле зору користувачів в 50-60 роках минулого століття, спочатку відео, а після і комп'ютерні ігри міцно увійшли в наше повсякденне життя. Настільки, що зробили вплив на всю сферу інформаційних технологій. Гейміфікація абсолютно будь-якого, а не тільки ігрового програмного забезпечення прийняла по-справжньому масовий характер. І в останні роки тенденція тільки набирає обертів.

Ігри для хлопчиків для двох, які ми пропонуємо тобі в цьому розділі, становлять вагому частину розважального контенту. Він же, в свою чергу, давно перетворився на невід'ємну частину дозвілля сучасної людини. Звертав увагу на те, як проводять більшу частину вільного часу твої друзі? То-То й воно.

Як вже ясно з назви, наші ігри для хлопчиків створені для участі двох гравців, а це значить, що можна прямо зараз покликати в гості приятеля і з головою піти в зачаровує віртуальний світ (доступний, між іншим, абсолютно безкоштовно!). Її можливості дійсно вражають, до фантастичного асортименту доступних геймерам опцій постійно додаються нові, ще більш захоплюючі фішки. Недарма в США, починаючи з 2011 року, комп'ютерні розваги офіційно вважаються одним з напрямків сучасного мистецтва.

Цікаво, що в більшості своїй ігри для хлопчиків для двох створюються на основі популярних фільмів, коміксів і книг. Але трапляються і протилежні випадки. Деякі особливо вдалі ігри на двох для хлопчиків лягають в основу сюжету багатомільйонні блокбастерів, за їх мотивами малюються численні коміксів і манги, знімаються серіали і навіть пишуться книги.

Більш того, багато престижні марки зі шкіри геть лізуть заради того, щоб їх торговельний знак або продукція з'явилися в новій онлайн грі. Подібні маркетингові хитрощі частенько призводять до непоганих результатів. Яскравий приклад – віртуальні многожанровые ігри Лего, що імітують матеріальні набори відомого данського бренду.

А чи знаєш ти....

Що існує справжня академічна дисципліна, зайнята вивченням комп'ютерних ігор для хлопчиків та дівчаток як на двох, так і на одного гравців. Називається вона філософією відеоігор, на мові оригіналу - «Game studies». Правда, у нової дисципліни немає чітко визначеного поняття комп'ютерної гри, як немає і власних, специфічних методів її вивчення. Процес пізнання носить довільний характер і базується на методології таких наук, як соціологія, психологія, антропологія, інформатика, мистецтвознавство та ін. У деяких європейських країнах цей предмет іменують людологией, від латинського слова ludus, що означає «гра», і λόγος— «знання».

Втім, вам з приятелем ці термінологічні нетрі ні до чого. В ігри на двох для хлопчиків можна з не меншим задоволенням різатися, і не занурюючись в них з головою. Якщо ж захочеш дізнатися більше ігрової філософії, радимо звернутися до праць співробітника Гамбурзького університету Себастьяна Детердинга і матеріалів міжнародної організації Digital Games Research Association. Якщо ж мета –просто класно провести час, наш сайт, на якому зібрані самі прикольні ігри на хлопчиків на двох, до твоїх послуг 24 години на добу.

.