Ігри Музика – твій шлях до творчості!

Опис категорії

Мистецтво звуків або музика – невід'ємна частина нашого з тобою життя. Прагнення отримувати мелодійні співзвуччя з допомогою підручних коштів було притаманне людині завжди, з моменту його першої появи на планеті, а це, ні багато, ні мало – 50 тисяч років (спробуй тільки уявити собі цю приголомшливу цифру). Звичайно, те, що ми розуміємо під словом «музика» сьогодні, незрівнянно з іграми на примітивних музичних інструментах в доісторичну епоху. Але свою головну функцію – задоволення людської потреби в прекрасному, вони зберегли, перенісши через століття, розквіт і падіння цивілізацій, численні війни і глобальні природні катаклізми.

Звичайно, асортимент можливостей сучасної людини не можна порівняти з тим, що було доступно його попередникам ні 100, ні навіть 10 років тому. Спитай у своїх батьків, чи могли вони в дитинстві просто собі уявити, що нескладну симпатичну мелодію можна буде придумати самостійно всього за 10-20 хвилин, не маючи ні спеціальної освіти, ні навіть найменшого поняття, з чого почати. А онлайн ігри Музика легко дозволять тобі це зробити. І все, що знадобиться – комп'ютер, мережа Інтернет, мишка і бажання.

На екрані після запуску ти побачиш панель з нотами та деякими їхніми сполученнями, які можна комбінувати в довільному порядку. Складай з доступних музичних «цеглинок» мелодію, прослуховуй її уважно і, якщо щось не влаштує, вносять зміни, слухай знову і продовжуй так до тих пір, поки не отримаєш щось дійсно варте уваги.

Повір, процес захоплює, як ніякий інший. А для геймерів-візуалів у нас є трохи інші іграшки про музику, в яких доступний асортимент не тільки нот, але і танцювальних рухів. Більш того, в твоєму розпорядженні виявиться ціла музична група, що складається з солістів, танцюристів, бек-вокалістів і музикантів, роль яких, ясна річ, будуть виконувати добре знайомі мультяшні персонажі.

Наприклад, під час гри Музика для дівчаток ними стане п'ятірка веселих поні з Эквестрии: Сутінкова Іскорка, Апплджек, Рарити, Флаттершай, Пінкі Пай і Веселка Деш. Виспівувати пісеньки і танцювати вони будуть в різних іпостасях: і в людському, і в образі поні. В останньому випадку слід бути особливо обережним: коні - вони завжди коні, в азарті можуть і копитом брикнути.

Зате в інших іграх розділу співати і танцювати зможуть не тільки поні, які, все ж, більше цікаві для дівчаток, ніж для хлопчиків, але і забавні міньйони, Спанч Боб зі Сквидвардом, Мікі Маус з командою і навіть ... сімейство Сімпсонів. Загалом, нудно не буде.

І нехай музичні ігри на комп'ютері ніколи не зрівнятися з повноцінними заняттями справжньою музикою: грою на якому-небудь інструменті, сольфеджіо, ритмікою і так далі. Нам від них нічого такого і не потрібно. Мета будь-ігри Музика – подарувати тобі можливість весело провести час, попутно дізнаючись щось новеньке і цікаве. А вже з нею вони відмінно справляються.

.