Ігри Міньйони – веселі пригоди кумедних чоловічків!

Опис категорії

Вихід у прокат мультиплікаційного фільму студії Illumination Entertainment «Гидке я» збагатив нашу повсякденну мову новим забавним словом - міньйони. У цього французького терміна є кілька вузькопрофільних значень, що використовуються досить рідко.

У всякому разі, так було до недавнього часу. Тепер для дівчаток і для хлопчиків різного віку і кольорів шкіри міньйони – це, в першу чергу, герої популярних мультів і ігор, жовті чоловічки-пуголовки, безупинно бубонить щось на нікому не зрозумілою мовою. Голову даємо на відсіч, ти теж з ними відмінно знаком.

до Речі, самий перший мультфільм за участю миньончиков (а на даний момент їх вийшло цілих три) став 3-м за рахунком після диснеївських «Холодного серця» і «Історії іграшок», кому вдалося подолати магічний для кінопрокатників кордон касових зборів в один мільйон доларів. І ми впевнені, веселі мультяшні істоти зіграли в цьому не останню роль.

У пошуках гідного лиходія

Крім специфічної зовнішності і підвищеної балакучості головні герої гри Міньйони володіють ще однією дивною рисою – жити не можуть без господаря. Причому не аби якого, а справжнього, запеклого негідника – підлого, небезпечного і підступного. Хороші провідники їх не надихають. І хоча винахідник Грю, командували жовтими малюками в першому мультфільмі, на перевірку виявився доброї душі людиною, зі своїми підопічними йому доводилося вести себе дуже суворо, регулярно вигадуючи різні злочини, в яких вони могли б йому допомагати. В іншому випадку малюки просто припиняли слухатися.

Ігри Міньйони пропонують тобі змінити Грю на його нелегкому посту і взяти на себе турботу про цих кумедних істот. Ставати лиходієм при цьому необов'язково, а ось приготуватися до того, що турбот у тебе пристойно додасться, варто. Ну, і з деякими ілюзіями доведеться розпрощатися. Наприклад про те, що жовті малюки дуже працьовиті. Загалом, так воно і є, але нюанс у тому, що думати власною головою вони ой як не люблять, а тому отримавши наказ, кидаються виконувати його, всупереч всьому, включаючи здоровий глузд. Ні до чого хорошого таке завзяття не призводить, але оточуючих веселить неабияк – сам переконаєшся, як тільки почнеш в Міньйони грати онлайн.

У процесі проходження деяких іграшок можна надірвати живіт від сміху, настільки несуразны часом дії жовтих персонажів. Приміром, у нашому розділі є гра Міньйони, головному героєві якій доручено було полагодити автомобіль, а він так захопився, що просто розібрав його на запчастини.

А ще ці малюки – жахливі грязнули. Але навіть чорні долоньки і вічні плями на комбінезонах ніщо в порівнянні з жахливим станом зубів, які вони просто ненавидять чистити. Повір, такого страшного карієсу, величезних чорних дір і страшного запаху ти не зустрічав ні в кого і ніколи.

Для дітей від трьох до шести років гри з миньонами, в яких їх потрібно обмивати, зачісувати, змушувати мити руки і чистити зубки, можуть виявитися досить корисними. Крім того, що вони подають дітям приклад правильного догляду за собою, так ще й наочно демонструють, до чого може призвести його відсутність (не будеш чистити зуби – страшний карієс нападе і на тебе теж). Але не тільки з виховно-педагогічних міркувань варто грати з миньонами. На квести, бродидки, розвивалки, головоломки, пазли та розмальовки з участю цих милих створінь варто звернути увагу із-за їх драйвових і смішних сюжетів, простого управління, широких ігрових можливостей. Це ідеальний набір розваг для геймерів дошкільного та молодшого шкільного віку.

.