Ігри Мавпочки – найкраще для малят!

Опис категорії

Нові розвиваючі ігри Мавпочки стануть справжнім подарунком для гіперактивних малюків і їх виснажених наглядом за невгамовними дітьми батьків. Перші, нарешті, виявлять бажання (вперше за день!) 15-20 хвилин спокійно посидіти на одному місці, а другі отримають таку ж по протяжності паузу для того, щоб перепочити, судорожно ковтнути давно остиглий кави і хоча б трохи віддихатися. А це створить диво щаслива мавпочка – головна героїня цілої серії ігор для дівчаток і хлопчиків дошкільного віку «Monkey go happy».

Головний рецепт щастя

Треба сказати, що життя маленької мавпочки не завжди було радісним і безхмарним. Більш того, сюжет кожної гри Мавпочки починається з того, що вона голосно ридає ось в три струмка. А справа все в тому, що героїня – справжня маша-растеряша, яка вічно втрачає свої улюблені іграшки, а потім гірко оплакує втрату. І мета юного геймера – допомогти їй відшукати все необхідне, проявляючи кмітливість, гарну зорову пам'ять, уважність і уміння міркувати логічно.

А якщо ці якості йому не притаманні – розвивати кожну, наскільки це можливо в ненав'язливому ігровому режимі. Всі ігри про маленьких мавпочок (іноді головна героїня буде діяти не сама, а в компанії таких же смішних макак) складаються з декількох рівнів, на кожному з яких малюкові належить вирішити декілька головоломок різної тематики. Може знадобитися влучно стріляти, збиваючи підвішені на мотузках предмети, спритно перестрибувати зі сходинки на сходинку, запускати в дію незнайомі механізми, відшукувати на екрані замасковані значки, вирішувати масу інших, не менш цікавих і корисних завдань.

З більшістю з них малюк впоратися без сторонньої допомоги, але іноді підказки мами чи тата йому не завадять. Дорослим важливо не пропустити цей момент, але і не пропонувати свої послуги тоді, коли без них можна обійтися.

Коли ж всі будуть розгадані загадки, головоломки вирішені, а іграшки знайдені, маленька мавпочка неймовірно зрадіє. Сльози на її зворушливою мордашке висохнуть, а замість них засяє щаслива білозуба посмішка.

Всі частини гри Щаслива мавпочка відносяться до жанру «Action Puzzles» - динамічні пазли. Вантажаться вони буквально за кілька секунд, а для запуску не вимагають нічого, крім звичайного Adobe Flash Player. Для управління діями героїв потрібно використовувати мишку. Починаючи грати з мавпочками, геймер встановлює курсор на обраний предмет, клікає по ньому і спостерігає за результатом.

Якщо все відбувається так, як було задумано, переходить до виконання наступного завдання. Маленька макака дуже рада тому, що у неї з'явився такий тямущий і активний помічник. Ти ж можеш грати з нею в будь-який час, коли захочеш. Ну, а поки геймер зайнятий іншими справами, дитині доведеться якось справлятися самій. Ну, що ж, будь щасливою, маленька мавпа, і навчися, нарешті, класти свої речі на місце.

.