Ігри Масяня, грати безкоштовно онлайн!

Опис категорії

Колись дуже популярні, а сьогодні забуті персонажі отримують належну їм по праву друге народження в нових формах! Навіть якщо мультики про запальну пітерську дівчисько та її кльових друзів більше не малюють, провести декілька годин в компанії улюбленої героїні все ще можна. На нашому сайті ти знайдеш добірку кращих онлайн-розваг з її участю!

Шлях від зірки флеш-мультиків до королеви флеш-розваг не так простий — але подивись, як віртуозно вона його подолала! Ігри Масяня — це іскрометний гумор та захоплюючий геймплей в одному флаконі. Зустрічай першу леді рунета - ігри Масяня перенесуть тебе в славні нульові, негласним символом яких назавжди залишиться її завзятий вітальний смішок! Зустрітися зі старими друзями в режимі онлайн можна абсолютно безкоштовно - знадобиться тільки комп'ютер, підключений до мережі інтернет!

Зірка екшену

Головна причина популярності дівчата в короткій синій спідничці і червоної маєчці на полпузика — її близькість до народу. Здається, вона могла б бути твоєю дорослої однокласницею, колегою або сусідкою по сходовій клітці. Її життя проста, а проблеми знайомі кожному, хто мав щастя бути молодим на початку третього тисячоліття.

Але навіть у цій звичайному житті трапляється чимало захоплюючих подій. Поки ти будеш грати в Масяню, доведеться і постріляти, і від чужих куль поуворачиваться, і поскакати галопом по Африці — розваги знайдуться і для хлопчиків, і для дівчаток! Головне, чого не варто робити — так це вставати на шляху у нашої героїні: може і вкусити. А тому що не треба дратувати всенародну улюбленицю!

З нею не засумуєш!

Але основний коник будь-якої гри — те, як Масяня може перетворити будь-буденна справа в проходження захоплюючій місії. Скажи ж, нудно було б просто взяти і влаштуватися на роботу? Куди цікавіше, якщо цю задачу вдасться перетворити в квест з великою кількістю інвентарю і варіацій діалогів!

Масяня з усього змайструє пригода, і неважливо, чим ви будете займатися: грати відразу на всьому обладнанні звукозаписної студії або відшукувати скарби по старій карті.

.