Ігри Лего зоряні війни – встанови свій порядок у космосі!

Опис категорії

Створені за мотивами культової саги минулого сторіччя ігри лего Зоряні війни назавжди завоювали серця фанатів флеш-розваг. Барвисті і динамічні вони легко переносять геймерів в напружену атмосферу непримиренної ворожнечі відважних джедаїв і окупаційних військ Торгової Федерації.

А виконаний в стилі популярного конструктора дизайн тільки додає процесу родзинки, нітрохи не відволікаючи від перипетій, що розгортаються на екрані. Втім, фанати саги відмінно з ними знайомі. Тому грати в Лего зоряні війни – все одно, що ще раз пережити захоплюючі пригоди Енакіна Скайуокера, його сина Люка, лицаря Квай-Гона, юної королеви Падме Амідалу, магістра Йоди та ін.

Звичайно, вмістити всі події, що відбувалися у шести повнометражних фільмах, безліч мультфільмів та серіалів, знятих про Стар варс, в один розділ флеш-розваг для хлопчиків неможливо. Але зібрати найбільш яскраві моменти історії, начебто трансформації Енакіна у Дарта Вейдера, переломних боїв Війни Клонів, інших захоплюючих битв ситхів з джедаями - цілком реально. Що ми, з задоволенням, і зробили! Так що всіх фанатів Лего і Зоряних воєн запрошуємо безкоштовно пограти в будь-який з онлайн ігор, представлених в цьому розділі. Фонтан емоцій гарантовано.

Нюанси геймплея

Практично всі ігри Лего зоряні війни відносяться до жанру бродилок і стрілялок. Є серед них кілька квестів, де на перший план виходить уміння геймера мислити логічно, але, в більшості своїй, динамічність розвитку сюжету вимагає такої ж швидкої і, по можливості, чіткої реакції. Так що, якщо не любиш нудьгувати за монітором пк, вітаємо – ти потрапив за адресою. Розробники постаралися максимально уніфікувати управління віртуальними Star Wars. Так що якщо освоїшся в одній грі, вважай, що і з іншими впораєшся легко.

Як правило, всі вони складаються з декількох рівнів-місій, поєднаних загальною сюжетною лінією. Ти ніби подорожуєш з однієї планети Галактичної Республіки на іншу, попутно вирішуючи різні питання клану джедаїв. Завдання перед тобою будуть ставитися зовсім різні: від зведення оборонних веж та організації тренувань юних джедаїв до диверсійних вилазок на територію дроїдів і викрадення важливих документів прямо з під носа могутнього Палпатіна. В азарті проходження місій не забувай регулярно прокачувати своїх персонажів. Якщо цього не робити, з завданням наступного рівня вони можуть просто не впоратися – можливостей не вистачить.

.