Ігри Лего Сіті – наведи порядок в пластмасовому місті!

Опис категорії

Компанія LEGO Group – творець найвідомішого в світі дитячого конструктора, існує з 1932 року, тобто вже більше 80 років. За цей час нею було випущено безліч самих різних ігрових наборів, чудово розвивають уяву, творчі здібності і винахідливість малюків. Втім, малюками цільову аудиторію Лего можна назвати досить умовно.

У величезному асортименті компанії є комплекти для дійсно крихт у віці трьох-п'яти років, так і для дітей молодшого шкільного віку, середнього і навіть для майже дорослих п'ятнадцяти-шістнадцятирічних підлітків. Всі вони розділені на тематичні серії: Лего Сіті, Лего Дупло, Лего Креатор, Лего Френдс та інші, так що вже навіть з назви стає зрозуміло, з чим тобі доведеться мати справу, коли почнеш грати.

Ігри Лего Сіті найпопулярніші з усіх перерахованих конструкторів. І найбільш численні. Такої кількості різноманітних комплектів, одне цікавіше іншого, ти не зустрінеш ні в якій іншій серії. Ігри Лего Сіті об'єднали в себе такі напрямки, як Поїзди, Будівництво, Ферма, Гавань, Космодром, Поліція, Пожежники, Курортний відпочинок. Кожне, у свою чергу, теж складається з декількох наборів. Сажі, круто було б мати вдома всю колекцію Лего Сіті, щоб грати в неї, коли заманеться.

В такому разі тобі, правда, знадобилася б, як мінімум, одна, а то й більше, додаткових кімнат для її зберігання, а батькам не завадило невелику спадщину. На жаль, але конструктори Лего – явно не найдешевші іграшки на світі. Втім, ми знаємо спосіб обійтися без додаткової площі і шалених витрат – це онлайн ігри Лего Сіті, доступні на нашому сайті безкоштовно. Не віриш? Заходь прямо зараз і переконайся сам.

Віртуальний Лего місто

Майже всі ігри Лего сіті, в які пропонує тобі пограти даний розділ, являють собою барвисті розваги в жанрі action-adventure, створені за типом «відкритий світ». У них відмінно поєднуються елементи захоплюючого пригодницького екшену і квесту, здатні тримати геймера в напрузі від початку до кінця місії. Ось вже де у тебе не буде часу нудьгувати! Всі ігрові дії розгортаються у величезному віртуальному мегаполісі LEGO City, мешканці якого являють собою досить строкату публіку. Тут живуть злодюжки і поліцейські, домогосподарки і пожежники, вчителі і таксисти, дітвора і безпритульні тварини.

Почавши грати в Лего сіті ти не тільки познайомишся з усіма ними ближче, але і зможеш прийняти діяльну участь у житті пластмасового міста. Наприклад, спробуєш побудувати нові будівлі, зловити банду грабіжників, попрацювати на машині швидкої допомоги і т. д. Більшість іграшок розраховане на одиночне проходження, але є і ті, в які можна грати удвох, так що саме час покликати в гості кращого друга. Ігрові цілі у них абсолютно різні. Крім того, що головному герою – лего-чоловічкові (він при цьому може бути ким завгодно: хоч поліцейським, хоч пожежником, залежно від сюжету гри) потрібно живим і здоровим дістатися до кінця кожного етапу, попутно йому майже завжди доводиться виконувати безліч додаткових завдань.

Під ними може матися на увазі що завгодно. Наприклад, від тебе може знадобитися зібрати певну кількість очок, розсипаних по локації зірок або золотих момент, розвести за названими адресами певну кількість пасажирів, побудувати з лего-блоків міст або іншу конструкцію, що відповідає зазначеним параметрам, пройти рівень за виділений відрізок часу, вирішити невелику головоломку і т.д. Можливо, спочатку деякі завдання здадуться важкими, але ми впевнені – якщо постараєшся, обов'язково впораєшся з усіма. Бажаємо успіху!

.