Ігри Лего гонки – твоя доза адреналіну.

Опис категорії

Відмінна новина для фанатів ігрових наборів Lego: в їх улюблені конструктори тепер можна грати онлайн. Маса тематичних комплектів, починаючи від обожнюваного дітьми Дупло і закінчуючи величезними, сложносочиненными серіями на зразок «Зоряних воєн», чекають в мережі в будь-який зручний час.

Ті ж, хто в хвилини відпочинку від споруди пизанских веж з пластикових блоків не проти поганяти на іграшкових машинках, обов'язково оцінять наші нові ігри Лего гонки. У них преотличным чином поєдналися відразу два їх улюблених розваги. Знамениті різнокольорові блоки Лего і захоплюючі онлайн гонки на зібраних з них болідах безкоштовно запрошують грати всіх фанатів авто інженерії і швидкості.

Хочеш стати одним з найкрутіших гонщиків Lego-міста? Швидше завантажуй будь-які сподобалися ігри Лего гонки і будь готовий до супер крутих віражах. Але перш, ніж опинитися за кермом швидкісний тачки на старті нової траси, не полінуйся заглянути в іграшкову автомайстерню.

Як збереш, так і поїдеш

Фішка майже кожної лего гонки полягає в тому, що геймеру пропонується примірити на себе відразу дві незвичайні ролі: автоконструктора і пілота. Складно сказати, яка з них більш важлива. Якщо не приділяти уваги технічним характеристикам свого автомобіля, жодне змагання виграти не вдасться, але і без майстерності керування їм перемоги не бачити. Можна сказати, що ці дві професії пов'язані один з одним нерозривно, і в кожній тобі доведеться продемонструвати бездоганний результат. Якщо хочеш перемогти в заїздах лего гонки, звичайно.

до Речі, що беруть участь у змаганнях тачки після кожного пройденого рівня, можна апгрейдити додатково прокачувати їх швидкісні параметри, так і зовнішній вигляд. У меню будь-якої гри розділу ти знайдеш купу всіляких тюнінгових наворотів, що дозволяють радикально перетворити свого залізного коня. А коли опинишся на трасі, не забувай поглядати по сторонах. Додаткові галони палива, тимчасові прискорювачі, насоси для шин, шипи для суперників та інші корисності щедро розкидані розробниками на всьому її протязі.

Кому все це дістанеться – тобі чи іншому гравцеві, залежить тільки від вашої з ним моторності. Так що не лови гав – дивись в обидва і не забувай тиснути на газ. Кубок переможця лего перегонів стане твоїм за умови, що ти опинишся самим спритним, моторним, заповзятливим і кмітливим гонщиком світу пластикових кубиків. Як думаєш, по плечу тобі задачка? Якщо так, звання чемпіона Лего-сіті чекає тебе в самому кінці розділу.

.