Ігри Лего Чима – врятуй фантастичну планету від загибелі!

Опис категорії

Захоплюючі ігри Лего Чіма, створені в жанрі Action-adventure, припадуть до душі всім любителям якісних динамічних бродилок і конструкторів Лего. В їх основу сюжету лягла історія про чарівний світ Чіма, проілюстрована серією конструкторів LEGO: Legends of Chima і мультом з тією ж назвою. Останній був створений зусиллями датських, індійських і таїландських мультиплікаторів в 2013-2016 роках.

На сьогоднішній день вийшло вже три сезони, але навряд чи кінематографічна історія Чима на цьому завершиться. Мультики настільки сподобалися публіці, що нас чекає, як мінімум, ще один сезон. Не дивно, що розроблені за гарячими слідами мульта онлайн ігри Лего Чима спіткав не менший успіх. Впевнені, тобі захоплюючі пригоди головних героїв теж сподобаються. До речі, на нашому сайті всі ігри серії Лего Чима доступні безкоштовно, так що радимо починати грати прямо зараз.

Трохи про сюжет

Дія цієї незвичайної фентезі-історії розгортається на далекій зеленій планеті Чіма. Вся вона покрита непрохідними лісовими нетрями, похмурими болотами і безкрайніми рівнинами. У центрі цього дикого світу підноситься ширяє в небесах гора Кавора – місце, священне для всіх місцевих жителів. Коли-то з її вершини до підніжжя стікали річки містичного джерела, наповненого чарівною енергією Чі. У ті далекі часи Чима була справжнім райським куточком, привітним і рясною. Її населяли вісім звіриних кланів, які мирно співіснували і працювали по сусідству, справедливо ділячи один з одним життєдайну Чі.

Чарівний джерело при цьому контролював і оберігав клан Львів. Але не всі тварини були згодні з таким станом справ. Деяким явно хотілося більшого. У підсумку, дрібні розбіжності стали наростати як сніжний ком, і на Чиме спалахнула справжня війна. Колись квітуча планета перетворилася в моторошне місце: велична Кавора спорожніла, ліси навколо неї висохли, чарівний джерело енергії вичерпався, і тепер навіть подих вітерця не порушує мертвий сон колись прекрасних ландшафтів.

Але, на жаль, військові дії між ворогуючими сторонами не припиняються ні на секунду. Як тільки ти почнеш грати в Лего чіма, тут же опинишся у фантастичному Лего-світі біля підніжжя священної Каворы і зможеш обрати, на чию сторону встати – мужніх львів, хитромудрих крокодилів, величних орлов або інших звірів. Проходження буде цікаво і для дівчаток, і для хлопчиків, але доведеться проявити кмітливість, миттєву реакцію та вміння розробляти ефективні військові стратегії. Тепер тільки від тебе залежить, чи повернеться на Чиму звичне життя, відродяться її безкрайні простори, наповняться дзюрчанням висохлі стінки джерела Чі, досягнуто примирення ворогуючі клани.

до Речі, грати в Лего Чима можна як одному, так і удвох, використовуючи для керування різні комплекти клавіш. Так що, якщо є бажання, клич на допомогу кращого друга. Разом робити все веселіше: і ворогів бити, і на височенну Кавору підійматися.

.