Ігри Лего Бетмен – порятунок Готем-сіті в твоїх руках!

Опис категорії

Поціновувачам захоплюючих пригод, хитромудрих інтриг, бойових прийомчиків і азартних погонь сподобається наш новий розділ. У ньому зібрані кращі ігри Лего Бетмен з усіх, що є на сьогодні в мережі. Інтуїтивно зрозуміле управління, крутий геймплей і відмінний сюжет – обов'язкові атрибути кожної з них. Втім, інакше й бути не може, адже там, де Бетмен – нудьгувати не доводиться ніколи.

Для тих, хто в танку

Навряд чи хто-то в 21 столітті примудриться не знати Брюса Вейна - головного героя ігор Лего Бетмен, тим більше, що в 2015 році він наголосив ні багато, ні мало, 76 рік своєї «публічності». Вперше про Брюса світ почув перед початком Другої світової, в 1939 році, завдяки мега популярного у той час у Сполучених штатах «Detective Comics». З нього стало ясно, що легендарний Бетмен з'явився на світ в респектабельної сім'ї доктора Томаса Вейна і його дружини Марти. Батьки обожнювали хлопчика, але щасливе дитинство обірвалося разом з кулею, що вирвалася з револьвера вуличного грабіжника Джо Чілла.

Позбувшись найрідніших у світі людей, Вейн присягнувся покласти життя на те, щоб боротися з такими як Чіл. Проходячи одну за одною ігри Лего Бетмен ти зможеш разом з головним героєм пережити всі етапи дорослішання юного Вейна, вивчити премудрості криміналістики в Лондоні, патологічну анатомію у Франції, бойові мистецтва в Японії і правову казуїстику в Німеччині.

Більш того, захоплюючі онлайн ігри Лего Бетмен дозволяють грати від імені легендарного супергероя навіть, коли він стане дорослим і сильним. Разом з відважним Брюсом Вейном ти будеш захищати Готем-сіті (рідне місто Бетмена) від таких небезпечних і кровожерливих мафіозі, як Джокер, Отруйний плющ, Опудало, Дволикий і Людина-кажан.

Важливий момент: всі пригоди легендарного Темного лицаря доступні на нашому сайті, безкоштовно, так що все, що тобі потрібно для занурення у світ захоплюючих пригод – це підключений до Інтернету комп'ютер і пара годин вільного часу.

.