Ігри Лего 2 – твори, граючи!

Опис категорії

Барвисті і багатофункціональні ігри Лего 2 – справжній подарунок для всіх фанатів відомого конструктора. Якщо тобі теж подобаються багаторівневі творчі заняття, зверни увагу на нашу добірку. У ній зібрані абсолютно різнопланові розваги, в яких доведеться проявити свої таланти по максимуму.

Пройти до кінця всі ігри Лего 2 зможе тільки той, у кого достатньо кмітливості, хто вміє мислити аналітично, швидко приймає рішення, володіє наполегливістю, азартом, безстрашністю і невеликою часткою авантюризму. Все перераховане як раз про тебе? Тоді ласкаво просимо, попереду – маса пригод! Управління більшості іграшок зрозуміло інтуїтивно, а якщо не розберешся з ходу – допоможе меню і детальна інструкція (заодно освіжиш свою англійську!).

Цікаві факти

Мабуть, всім, кому сподобається грати в захоплюючі ігри Лего 2, буде цікаво дізнатися про те, що офіційна назва компанії - «LEGO», існує вже понад півстоліття. Відповідна торгова марка була зареєстрована в Данії ще в 1954 році. Причому перші 7 років свого існування вона випускала тільки будівельні ігрові набори. Мало того, що твої однолітки з минулого століття і уявити собі не могли, що таке комп'ютер, навіть з Лего вони збирали тільки всілякі будиночки і сарайчики. Уявляєш, як тобі пощастило?!

Втім, ситуація весь час змінювалася. Перші 2 модельки машин, зібрані з кубиків конструктора, з'явилися в 1961 році, а в 1978 настала черга і людських фігурок. А ось в 2000-му компанію чекав справжній тріумф: Британська асоціація продавців іграшок (дуже шановна, треба сказати, в Європі організація) назвала кубики Лего найбільш значимою іграшкою 20-го століття. Звідки британським торговцям було знати, що дуже скоро гри з Лего отримають своє 2 віртуальне народження: з'являться в онлайн вигляді, причому (кошмар кожного продавця!) абсолютно безкоштовно?

.