Ігри Лабіринти – супер пригоди починаються!

Опис категорії

Зібрані в даному розділі ігри Лабіринти являють собою вельми вдалий гібрид бродилок і квестів, який гарантовано не дасть вам занудьгувати. Крім того, що у них доведеться неабияк напружувати мозок у пошуках виходу, так ще і за кожним поворотом буде чекати якась засідка: то монстр, то лиходій, то прірва, то пастка. З першої спроби впоратися з усім цим неподобством і таки дістатися живим до кінця рівня виявиться під силу далеко не кожному геймеру. Втім, так навіть цікавіше. Кому потрібні вершини, підкорити які нічого не варто? Ніким і ніколи не цінувалася легка перемога. Але ні одна гра Лабіринт тобі її і не обіцяє.

У пошуках виходу

Незважаючи на все різноманіття ігри Лабіринти можна умовно розділити на кілька основних напрямків в залежності від особливостей сюжету. До першого відносяться розваги, створені за мотивами відомих мультиплікаційних і повнометражних фільмів. Наприклад, тебе чекають бродилки зі Скубі Ду і Шеггі за таємничим старим будинкам, що кишать примарами, або оглушливі пригоди з мутантом Росомахою похмурим мегаполісу, в який перетворився Нью-Йорк.

А є цілий пласт вінілових іграшок, у яких по лабіринтах потрібно не лише бігати, але і підривати все зустрічних-поперечних. Вони відмінно справляються з роллю розрядки в кінці напруженого шкільного дня, коли оточуючі дістануть так, що хочеться всіх розірвати. Віртуальна біганина по рівнях з закладкою бомбочек – найефективніший заспокійливий засіб, так і веселе, до того ж. Але при цьому анітрохи не бездумне.

Щоб підірвати всіх ворогів на рівні, а самому залишитися в живих, потрібно гарненько поворушити мізками. Перше, на що звертай увагу під час такої гри Лабіринт - на відстань між тобою і супротивником. Завжди пам'ятай: для організації «правильного» підриву тобі потрібно добігти до жертви, підкласти вибухівку і встигнути відскочити назад, інакше осколки бомби знищать і твого персонажа теж.

Друге, за чим потрібно стежити не менш пильно – постійна дистанція між головним героєм та іншими. Як тільки наблизишся до чужинців занадто близько, тут же опинишся підірваний. У розділі передбачена категорія бомберов спеціально для дівчаток, але від звичайних вони відрізняються тільки більш ошатним рожевим антуражем. У всьому іншому на тебе чекають такі ж вибухонебезпечні прогулянки, як і в інших.

Не менш цікаві подорожі по закинутих старовинних храмів і підземних лабіринтах пропонує серія китайських іграшок «Вогонь і вода». Їх забавні персонажі-антагоністи весь час опиняються в дуже дивних заплутаних локаціях, звідки вибираються з великими труднощами (і твоєю допомогою, зрозуміло). Їх головна фішка в тому, щоб весь час діяти спільно, оскільки герої володіють наборами протилежних якостей, які відмінно доповнюють один одного.Грати в вподобаний лабіринт з цього розділу можна абсолютно безкоштовно, а скачування будь іграшки триває не більше однієї хвилини. Так що, якщо не знаєш, чим себе зайняти, вибирай будь-яку і вперед, назустріч пригодам!

.