Ігри Кухня – стань крутим шеф-кухарем!

Опис категорії

Смачно поїсти люблять всі. Але от приготувати це «смачно» вміють не всі. Талановиті кулінари у всі часи цінувалися на вагу золота. Так і сьогодні ситуація не змінилася. Імена найкращих шеф-кухарів світу не тільки достеменно відомі власникам найвишуканіших і крутих ресторанів, але за них ведеться справжня війна, безупинна ні на секунду. Хочеш потрапити в когорту обраних? Починай вчитися готувати прямо зараз. А прикольні онлайн ігри Кухня тобі в цьому допоможуть.

Кращі кухарі - чоловіки. З чого ви взяли?

Оману, винесене у заголовок, придумали французи, а інший світ з готовністю його повторив. І у нього були на те підстави. Досить тривалий час серед кухарів дійсно переважали чоловіки, що і дало їм привід вважати себе кращими. Але стосувалося це не тільки приготування їжі, а й всіх інших галузей людської діяльності.

До початку 20 століття жінки взагалі були мало представлені в професіях, оскільки не мали можливості отримувати освіту і бути до цих професій допущеними. Але як тільки ситуація з гендерною нерівністю почала змінюватися, перспектива стати крутим шефом стала однаково актуальною як для хлопчиків так і для дівчаток. Так що якщо тебе вона теж приваблює, швидше завантажуй сподобалися ігри Кухня і починай свій шлях до прирученню продуктів.

Від піци до тірамісу

Кухня Ігри для дівчаток і хлопчиків уразять тебе асортиментом можливостей. З їх допомогою можна навчитися готувати все: починаючи від банальних гамбургерів і молочних коктейлів до апетитних крилець під вишуканим соусом, шоколадних тортів і екзотичних національних страв різних народів світу. Геймерів чекає свого роду віртуальний гастрономічний тур по країнах, континентах і смаковим пристрастям їх мешканців. Цікаво, що справить на тебе більше враження: витончений смак морепродуктів, так популярних в Японії, гостра кухня Мексики чи апетитна калорійність страв Провансу? А може тобі доведеться по душі Середземномор'я з його любов'ю до часнику, оливкова олія і, звичайно ж, піци?

Що стосується управління, то жодна гра Кухня не може поскаржитися на його складність. Все, що тобі знадобиться – курсор і мишка. Уважно читай спливають на екрані інструкції, стеж за стрілочками-підказками, суворо їм йди, не забуваючи стежити за таймером у верхньому куті ігрового екрана – і буде тобі щастя.

Хоча ні, варто згадати ще один важливий момент: всі ігри про кухню, які ти знайдеш в цьому розділі, дуже реалістичні, в тому сенсі, що містять випробувані на практиці рецепти, які цілком можна повторити в домашніх умовах. Так що можеш спробувати вразити своїх близьких наповал. Але май на увазі, достатньо навіть раз показати, що вмієш готувати, і від тебе вже не відстануть. Так що, в цілях особистої безпеки, має сенс творити таємно або ж грати в кухню на комп'ютері.

.