Ігри Червоний куля – самий веселі платформери мережі!

Опис категорії

Всіх, хто втомився від виснажливих стратегій, напружених стрілялок і размазывающих потоки крові по екрану файтинга, запрошуємо в наш новий розділ. Тут тебе чекає зона стовідсоткового релаксу і гарного настрою. Але це зовсім не означає, що доведеться нудьгувати. Пропоновані твоїй увазі ігри Червоний куля здатні викликати бурю емоцій, але ось нудьги серед них не буде точно.

Пригоди на будь-який смак

Кожна гра Червоний куля являє собою відмінно промальований платформер з великою кількістю рівнів. Її головний герой – смішний кулька з мультяшной пикою живе в чарівній країні таких же, як він, буханців. Жили вони ось так, не тужили, поки не сталося жахливе. Війною на казкову країну нешкідливих кульок пішов король сірих квадратів зі своєю численною армією. Почни в будь-яку гру Червоний куля грати і теж з ним познайомишся.

Квадратний тиран ненавидить будь-які інші форми існування крім прямокутної, але кулі дратують його особливо сильно. Як посміли ці незрозумілі нахаби народитися взагалі без одного кута, та ще й радіти життю так, як ні одному квадрату не снилося! Пора з ними розібратися так гарненько провчити! А ще краще – перетворити всіх у такі ж похмурі сірі прямокутники, як піддані квадратного королівства. Щоб не дратували. Приблизно такі думки бродили в голові злісного короля-квадрата в той час, як він збирався на війну з життєрадісними кругляком. Які, ясна річ, були категорично проти перспективи примусово обзавестися чотирма кутами.

Швидше починай грати в будь-який уподобаний платформер Червоний куля і допоможи малюкам вистояти в боротьбі з армією моторошних квадратів. Для цього тобі потрібно буде навчитися керувати відважним мультяшним м'ячиком, вирішили поодинці відправитися на битву з ворогом. У процесі проходження гри Червоний куля він буде перестрибувати з однієї платформи на іншу, попутно намагаючись не впасти у прірву і не потрапити в лапи шкідливих квадратів. Їх малюкові, навпаки, доведеться знищувати. Сил для цього йому, звичайно, не вистачає, а тому у відкриту сутичку з чотирикутними монстрами вступати небажано – з ймовірністю 99,9 % зазнає поразки.

Так що доведеться діяти інакше. Перемогти лиходіїв можна тільки кмітливістю і винахідливістю. Швидше починай грати і допоможи червоного кулі спорудити на шляху ворога більше пасток, уникнувши при цьому розставлених всюди ворожих мереж. Робити це ти будеш з допомогою підручних засобів, які розробники у великій кількості розсипали на кожному з рівнів. Серед них може виявитися все, що завгодно: палиці, якісь дивні механізми, ключі, гайки, годинник, клапті тканини і т.д. і т. п. І спочатку ні краплі не ясно, що саме з усього цього може тобі знадобиться. Ось тут-то і непогано включити кмітливість і спробувати зрозуміти, як їх вороху незрозумілого сміття спорудити щось потрібне і корисне.

Збираючись грати в Червоний кулька, будь готовий до того, що основну частину часу тобі доведеться вирішувати ось такі онлайн головоломки безкоштовно, але дуже активно тренуючи власні мізки. Заняття не тільки захоплююче, але і вельми корисне. Втім, сильно з цього приводу переживати не варто: головоломок в цій серії платформерів дійсно дуже багато і різних, але особливою складністю вони не відрізняються. Впевнені, ти впораєшся з ними легко.

.