Ігри кораблі – грай онлайн безкоштовно!

Опис категорії

Хто веселий – той сміється! Хто хоче, той доб'ється! Хто шукає – той завжди знайде! Недарма ця пісня асоціюється саме з юними мореплавцями, адже хто як не вони, сміливці, у всі часи бороздившие простори океану, знають толк в подоланні труднощів, міцну дружбу і почуття справжньої, п'янкої свободи. Давно вже кругосвітні експедиції не споряджаються в шлях на тендітних дерев'яних суденишках, але дух романтики, що живе в кожному з нас вже багато століть, навіть не думає зникати!

Віддати швартові, і повний вперед – назустріч самим запаморочливим і небезпечних пригод в світі! Ігри Кораблі – це онлайн розвага, яке дозволить кожному відчути себе морським вовком, навіть не відходячи від комп'ютера. Ми відібрали найбільш захоплюючі ігри Кораблі, і тепер можемо впевнено стверджувати: з нами не засумуєш! Запасайся порохом і провізією, адже нас чекає довгий шлях, який тобі не захочеться переривати.

скарбів капітана Флінта

Мандрівників минулого небезпеки чатували на кожному кроці. І число їх тільки збільшувалася, якщо сухопутної дорозі раптом доводилося віддати перевагу водний маршрут. Таємничі течії, які забирали судно далеко від курсу, підступні рифи, шторми і штилі, акули і гігантські кальмари... Як багато способів швидко і безславно загинути! Але не їх боялися мореплавці, а іншого зла, куди більш страшного.

лютували Пірати самі по собі або в інтересах якоїсь країни – у будь-якому випадку, розбійники були далекі від сучасних уявлень про веселих хлопцях з пов'язкою на оці, і стикатися з ними було рівносильно смерті. Втім, наші корсари трохи інші: вони набагато добрішим і гарніший справжніх, а вже пахнуть і зовсім незрівнянно краще. Піратські Кораблі Тортуги, які ти можеш відшукати на нашому сайті - це відмінне місце для хлопчиків будь-якого віку, де можна грати за своїми правилами і насолоджуватися піратської вольницею.

Вибирай сторону, за яку будеш битися! Капітан Джек Горобець запрошує тебе на борт Чорної перлини, Спанч Боб кличе на затонуле судно з примарами, а гра Кораблі про військове протистояння піратів і урядових військ пропонує тобі взяти будь-яку сторону, яка ближче до серця, щоб перемогти, б'ючись, або славно вмерти: не як злочинець, а як воїн.

Нові Колумби

Якщо морські подорожі – лише самоціль, то не потрібно турбуватися малій кількості фінансуються експедицій. Ніщо не заважає зібрати речі в панчоху і відправитися в кругосвітню плавання, раз вже так хочеться. Повидаешь різні країни, загоришь, привезеш сувенірів і яку-небудь тропічну хворобу... Краса!

А ось якщо ваблять не хвилі і риби, а справжні білі плями, то залишається одна дорога – в космос. Грати в ігри про кораблі, які збираються летіти до далеких планет – заняття захоплююче і пізнавальне. Ти зможеш спробувати створити космічний кораблик з Лего або віддати перевагу гри, де ракета вже готова, і тепер треба довго і наполегливо тренуватися, щоб навчитися грамотно керувати нею. А якщо пощастить, то навіть взяти участь в якій-небудь міжгалактичної заварушки!

.