Ігри Кік Бутовський – себе чекає супер крутий екстрим!

Опис категорії

Всі онлайн ігри, що увійшли в цей розділ, створені за мотивами відомого багатосерійного мультсеріалу «Шибайголова Кік Бутовський», знятого телеканалом Уолта Діснея в період з 2010 по 2012 рік. Всього за цей час вийшло 2 сезону, включили 52 епізоду, в кожному з яких з героєм – заповзятливим десятирічним хлопчиком Кларенсом Бутовським, відбуваються карколомні пригоди. І треба зауважити, захоплюючий тріал на даху хмарочоса і супер швидкісні гонки по гірському серпантину - з них самі нешкідливі.

Що ж штовхає головна дійова особа кожного мульта та ігри Кік Бутовський на ризик і зіткнення з небезпекою? Справа в тому, що у Кларенса є мрія – коли виросте, стати справжнім професійним каскадером. І хлопчина йде до неї з завидною завзятістю (непоганий, до речі, приклад цілеспрямованості і наполегливості - зверни увагу).

Збити з обраного шляху відважного малюка не в змозі ніхто - ні шкідлива молодша сестра Бріанна, ні вічно издевающийся старший брат Бредлі, ні противна староста класу Кенделл, ні навіть злобний вчитель фізики Роналдо, який просто-таки ненавидить Кіка. Іноді героєві доводиться несолодко, і безкоштовно запустивши гри Кік Бутовський, ти сам у цьому швидко переконаєшся.

Але є і хороші новини: крім залізної сили волі групу підтримки Кларенса складають вірний друг Гюнтер, мама Хані, активно допомагає синові у всіх його починаннях, і обожнює всілякі розіграші бабуся Роуз. А ще у нього є улюблений скейт «Синій» та великий «Пила». Що ще потрібно для щастя майбутнього супер-каскадерові?

Самі круті гонки і бігалки

Їх викладеного вище зрозуміло, що єдиний бог, якому поклоняється абсолютно божевільний герой гри Кік Бутовський – екстрим. Ні малий зріст, ні насмішки старшого брата, ні причіпки вчителів не здатні отруїти йому життя і позбавити можливості насолоджуватися супер крутими трюками, які він примудряється провертати де завгодно. Задній двір рідного дому, алейка перед школою, дах сусіднього хмарочоса, не кажучи вже про спеціальних трасах і треках - все стає полем його запаморочливих експериментів. Тільки почни грати, і твій світ вже ніколи не буде колишнім – тепер завжди і у всьому ти будеш бачити можливості для нового трюку. Що, звичайно, непогано і навіть весело, але для хлопчиків в реальному житті загрожує. Як мінімум, травмами різного ступеня складності.

І якщо поки ти не можеш похвалитися пристойною фізичною формою, краще не ризикуй – підвищуй рівень адреналіну в крові за допомогою сподобалася ігри Удар Buttowski. І зверни увагу – її герой не тільки не ухиляється від уроків фізкультури, але і додатково багато тренується. Тільки це дозволяє йому провертати всі ті крышесносные штуки, які ти зможеш спостерігати в процесі гри. Так що спочатку спортзал, а вже потім – все інше. Але навіть сидячи в домашньому кріслі і чекаючи запуску вибраної гри Шибайголова: Кік Бутовський радимо не позіхати – події в ній будуть розвиватися настільки динамічно, що ти просто ойкнеш від несподіванки.

Як тільки Кік придумає, на чому б йому зробити черговий акробатичний кульбіт, і обере для цього відповідне містечко, тобі доведеться клацати по кнопках клавіатури, як божевільні. Цей хлопчина за лічені секунди розвиває таку швидкість, що тільки від тебе буде залежати, він вріжеться в що-небудь чи ні. Не дай майбутнього каскадерові перетворитися в сумну калюжку крові і кісток на екрані комп'ютера, керуй його рухами максимально вправно і точно.

.