Ігри Кафе – твій шанс стати досвідченим ресторатором!

Опис категорії

Динамічні і веселі ігри Кафе припадуть до душі не тільки тим, хто любить возитися на кухні. Хоча, звичайно, туди теж доведеться заглядати. Але основне, чим тобі доведеться в них займатися – це працювати, працювати і працювати, освоюючи премудрості ведення бізнесу у сфері громадського харчування на власній, так би мовити, тушці.

Передісторія кожної другої гри Кафе така: головний персонаж зазівався, замріявся, задумався (потрібне підкреслити) і врізався на своєму велосипеді у автомобіль високого італійця з розкішними чорними вусами. Подряпав йому бампер, так і фарбу місцями обдер. Потрібно відшкодовувати збиток. Але наш герой юн і безтурботний – звідки у нього гроші.

Добре, що дядько попався не шкідливий - не наполягає на виклику поліції, а пропонує замість цього попрацювати в одному з його кафе і оплатити ремонт з майбутньої зарплати. Герой з радістю погоджується (власне, нічого іншого йому просто не залишається!). Ось так він і ти з ним заодно, опиняєтеся рано вранці в популярному місцевому кафетерії, одягнені у фірмовий фартух і шапочку. Пригоди починаються!

Швидко, швидше, ще швидше....

Кожна гра Кафе переслідує одну просту і зрозумілу мету – заробити якнайбільше грошей. Для цього тобі доведеться носитися по закладу, як електровіник, і намагатися не робити помилок. Досить разок налажать, засмутити клієнта, і він покине кафе, не зробивши замовлення, а то й просто не заплативши. Тобі ж потрібно відібрати у нього гроші згідно прейскуранта, а вищий пілотаж –надихнути ще й на чайові.

до Речі, мінімальна сума, яку ти повинен заробити за один «робочий» день у кафе, висвічується відразу після запуску гри у верхній частині екрана. Перевищувати її, звичайно, можна, а ось опускатися нижче – не можна, а то програєш. Одна твоя трудова «зміна» дорівнює одному рівню гри. Впораєшся із завданням – перейдеш на наступний, де все виявиться вже трохи складніше.Отже, починаєш грати в онлайн кафе ти за натертої до блиску стійкою, підсвіченої іскристим промінням ніжного ранкового сонця. Відриваються двері, заходить перший відвідувач. І ось тут, як кажуть, понеслося....

Треба посадити його на вільне місце, записати все, що хоче на сніданок, помчати на кухню готувати замовлене, повернутися до столика, подати клієнту їжу і напої, взяти гроші, побажати гарного дня, віддихатися... Ні, мабуть, останнім зайве, адже тебе вже чекає нова парочка голодних відвідувачів. І кількість їх з кожною хвилиною зростає. Зазвичай, для дівчаток не представляє складності і не поратися на кухні, ні розраховуватися із клієнтом. Важко стає тоді, коли доводиться діяти швидко, а потік відвідувачів не зменшується, а, навпаки, весь час збільшується.

Ігри для дівчаток Кафе – справжній марафон з безліччю перешкод і необхідністю вирішувати організаційно-логічні задачки: що робити, якщо вільних місць не вистачає, як вчинити, щоб розрядити обстановку, коли клієнти довго чекають і починають нервувати, як не заплутатися в масі замовлень і їх вартості. Всі ці (вельми, до речі, життєві) питання завдяки нашій грі ти навчишся вирішувати віртуозно. Чим не тренінг з тайм-менеджменту?! Причому, зауваж – доступний безкоштовно.

.