Ігри гонки на виживання – грай онлайн безкоштовно!

Опис категорії

Набридло обганяти одного і того ж противника знову і знову? Як часом хочеться зіштовхнути з траси докучливого конкурента, шкода тільки, що правила більшості автомобільних змагань цього не дозволяють... На щастя, все-таки не всіх! У запеклих бойових заїздах, взяти участь в яких ти зможеш на нашому сайті, можна не тільки жорстко бортануть не сподобався водія, але і навіть підірвати його з гранатомета або зрешетити йому кулями колеса... Повний відрив!

Якщо тобі набридли нудні і нудотно ввічливі змагання в швидкості, ми пропонуємо тобі спробувати щось новеньке, що обов'язково сподобається твоїй бойової натурі! Мета божевільної гри гонки на виживання – не просто добратися до старту раніше суперників і радісно порвати стрічку. Така люта гонка – це вже майже війна, справжня гра на виживання і краща розвага для хлопчиків будь-якого віку! Багато з тих, хто покинув стартову рису, ніколи не прийде до фінішу, і твоя задача – не опинитися в їх числі!

В цьому бою тобі не вийти переможцем, якщо будеш розраховувати тільки на потужність свого мотора. Скільки кінських сил було під твоїм капотом, всі вони не впораються з потрапили в двигун снарядом, влучно пущеним противником. А якщо величезний вантажівка підчепить авто на гострі шипи і розмаже по трасі, то до фінішу не доберешся навіть водій, хоча б і пішки... Доведеться одночасно стежити за дорогою і відбиватися від всюдисущих ворогів, а головне – вибудувати в голові справжній тактичний план битви.

Грати в небезпечні гонки на виживання ти можеш в режимі онлайн на нашому сайті, і, причому, абсолютно безкоштовно. Приготуйся до самого безбашенному заїзду у своєму житті і дивись, не залишися без коліс!

.