Ігри гонки 2 – грай онлайн безкоштовно!

Опис категорії

Все нове – це добре забуте старе! А якщо старе ще не забуто, а чогось свіжого вже хочеться, доводиться випускати другу серію. Ми зібрали на нашому сайті продовження найулюбленіших і найпопулярніших розваг з машинками – і можеш бути впевнений, що на цей раз сиквели нітрохи не гірше оригіналу! Нарешті можна буде знову проїхати по самим крутим трасах віртуального світу в оточенні знайомих персонажів, але при цьому насолодитися якісно новим рівнем розваги!

У мережі безліч крутих розваг, і, здається, возитися з чимось старим зовсім ні до чого; але все ж є такі шикарні вигадки, що повертатися до них хочеться знову і знову. Якщо улюблений сюжет не хоче відпускати, то завжди можна знайти класне продовження в розділі Ігри гонки 2. Грати в нові перегони 2 на нашому сайті, як і раніше, можна в режимі онлайн, і, як і завжди, абсолютно безкоштовно. Оновлена графіка, покращений геймплей і несподівані повороти сюжету – занурся в несподівані пригоди разом з улюбленими героями старих забав!

Навіть якщо кожна достойнная уваги іграшка вже пройдена тобою багато раз, повір, у нас знайдеться, чим ще тебе здивувати. Оригінальне втілення змусить тебе по-іншому поглянути на звичні ідеї. Ти побачиш незнайомих жахливих автомонстрів в оновленій версії «Машина їсть машину», проковтнеш ще більше солодощів разом з Гомером Сімпсоном в продовженні «Погоні за пончиками», а «Небезпечний драйв 2» подарує тобі ще більше неймовірно складних і небезпечних трас, ніж перша частина!

Незважаючи на те, що сиквели випускають для вельми відомих ігор, може трапитися і так, що якісь назви з нашого каталогу «Перегони 2» все ж будуть тобі незнайомі. А, може, ти просто вже встиг призабути правила улюбленої гри? У будь-якому випадку, не переживай! Творці продовжень ігор, які розміщені у розділі «Перегони 2» подбали і про тих, хто не грав в попередні частини. У кожній з ігор обов'язково є докладна інструкція, а в багатьох – навіть тренувальний тиал рівень, на якому ти зможеш звикнути до управляючих клавіш і можливостей свого віртуального авто.

.