Ігри Формула 1 – ще більше адреналіну і швидкості!

Опис категорії

Безкоштовно доступні ігри Формула 1 – розкішний подарунок для всіх фанатів швидкості і шикарних машин. Якщо ти теж любиш наворочені боліди, жити не можеш без драйву і стрибків адреналіну в крові, гарантуємо - грати на нашому сайті будеш дуже довго. А все тому, що ніде більше в мережі не знайти більш повну добірку якісних сучасних ігор з гонками Формули-1.

Трохи історії

Ігри Формула 1 являють собою віртуальну версію супер престижного світового чемпіонату з кільцевих автогонок на болідах з відкритими колесами. Оригінальне його назва звучить так - FIA Formula One World Championship. В турнірі можуть приймати участь як окремі пілоти, так і цілі команди. Перші борються за звання чемпіона світу, другі ж – за так званий Кубок конструкторів.

Саме тому майже кожна гра Формула 1 передбачає два режими проходження: одиночний і аналог командного: на двох гравців (задіяти більшу кількість людина не дозволяє клавіатура). Конструктор якоїсь стайні стане володарем цього кубка вирішує FIA (Міжнародна автофедерация). Вперше він був вручений в 1958 році представнику Vanwall. З тих пір було проведено 49 чемпіонатів, під час яких велика частина кубків дісталася Стайні Феррарі.

Ти, напевно, в курсі, що під час Гран-прі гра Ф1 допускає до участі боліди виключно власного виробництва. Уяви собі на хвилинку, скільки з цим пов'язано клопоту: команді-учаснику потрібно не тільки відшукати відмінного пілота, що саме по собі велика проблема, забезпечити грамотну налагодження, експлуатацію і догляд за гоночної машиною, але ще й сконструювати її самостійно. І це не жарт, не гра, Формула 1 – захоплення на мільйони доларів.

Втім, воно того варто. Необхідність постійно розробляти нові конструкції різних агрегатів боліда укупі з високою конкуренцією між командами (ще б, з такими астрономічними цифрами витрат!) призводить до регулярного народженню нових ідей, оригінальних конструкторських рішень і, як наслідок, до фантастичного прогресу в сфері автомобілебудування. Технічний регламент чемпіонату встановлюється FIA, і пройти його разом з тестом на ударостійкість зобов'язані всі беруть участь в турнірі авто.

Вивчаючи правила чемпіонату, мимоволі задумаєшся про те, як все-таки здорово, що на нашому сайті в онлайн Формулу 1 можна грати абсолютно безкоштовно, і тобі не потрібно витрачати шалені суми на те, щоб прокататися з вітерцем. А ось приміряти на себе роль знаменитого конструктора цілком по силам. Для цього достатньо запустити іграшки, у яких перед початком гонок пропонується провести тюнінг обраної машинки. Звичайно, його не порівняти зі збіркою «з нуля», але загальне враження про модернізацію автомобілів отримати можна. Багато ігри пропонують геймерам взяти участь в заїздах від імені самих іменитих світових стаєнь, так що в тебе буде шанс поганяти на легендарних боліди Red Bull Racing, Scuderia Ferrari, McLaren Honda і Scuderia Toro Rosso. Радимо скористатися нею і відірватися по повній!

.