Ігри головоломки – грай онлайн безкоштовно!

Опис категорії

Розвивати інтелект можна не тільки за допомогою складних, а тому нудних для більшості дітлахів, завдань. Стимулювати роботу головного мозку і, як наслідок, розвиток логічного мислення, можна за допомогою інтелектуальних забав. Подібні розваги задіють важливі процеси в мозку дитини, і він розвивається, як м'язи під час силових тренувань. А головне, що залучений в захоплюючий ігровий процес малюк не прикладає жодних вольових зусиль і не відчуває ні найменшого дискомфорту!

Захоплюючі забави для розуму тепер є не лише в радянських книжках, які порошаться в домашній бібліотеці кожного педагога, але і абсолютно безкоштовно в режимі онлайн! Ігри головоломки – це не тільки спосіб добре провести час, але і відмінний інструмент для розвитку логіки та абстрактного мислення. На нашому сайті ми зібрали тільки кращі ігри головоломки для хлопчиків і дівчаток різного віку! В нашій колекції знайдеться відповідна розвиваюча забава для кожного: навіть самі вибагливі знайдуть на цій сторінці щось на свій смак.

Від класики до супер-новинок

Зрозуміло, задачки для розуму, вирішувати які не тільки корисно, але й дуже весело, винайшли не сьогодні і навіть не вчора. Розвиток, у тому числі і раніше, за допомогою різних ігор, використовувалося в педагогіці ще в минулому столітті – хіба що самі головоломки в той час були дещо іншими. У магазинах досі продається чимало того, що було винайдено давно.

Іграшки різного рівня складності, що вимагають навіть від дорослої людини максимальної концентрації на рішенні завдання, що стоять, як правило, немаленьких грошей; а по суті своїй є одноразовими – одна задача може бути вирішена тільки один раз. На відміну від них, онлайн головоломки – це не менш корисні для розуму ігри, грати в які можна абсолютно безкоштовно. А значить, за кожним вирішеним завданням відразу ж піде наступна – всесвітня павутина надає можливості для практично нескінченного самовдосконалення!

Саме тому першими на віртуальну основу були перенесені давно відомі вправи. Гра головоломка «Спакуй речі» знайома всім у вигляді розсипу фігурок різної форми, з яких потрібно було зібрати ідеальний куб або квадрат, а пластмасові Лабіринти були в кожній родині кінця двадцятого століття.

Крім цього, віртуальна майданчик надає такі можливості, яких ніколи не було в світі іграшок зі скла, дерева і пластика. Дивно еластичний черв'ячок під флешці «З мультика» змусить поскрипіти навіть найбільш треновані звивини, а через швидкість, з якою платформа опускається в «Шарики за ролики» доведеться понервувати і думати так швидко, як ніколи раніше!

.