Ігри Футбол на двох – нічого азартніше у твоєму житті не було!

Опис категорії

Захоплюючі ігри Футбол на двох – справжня знахідка для всіх шанувальників цієї чудової гри. Особливо сподобаються вони тим геймерам, чиї друзі фанатіють від біганини по полю з м'ячем не менше, ніж вони самі.

Зрозуміло, що разом віддаватися улюбленому заняттю значно веселіше, ніж поодинці, а ігри Футбол на двох підходять для цього ідеально. Проходження, розраховане на участь пари гравців, захоплює набагато більше одиночного, а за концентрації напруги і азарту взагалі дає йому сто очок вперед. Пропонуємо тобі з приятелем переконатися в цьому самостійно, почавши грати на двох в кращий онлайн футбол для хлопчиків.

Але майте на увазі: не всі його правила відповідають традиційним так само, як не всі гравці схожі на звичайних спортсменів. Деякі дійові особи гри Футбол на двох настільки екзотичні, що просто диву даєшся як вони, в принципі, примудряються пересуватися по полю. Готові позбутися всіх своїх стереотипів щодо улюбленого виду спорту? Тоді вперед! Розробники приготували вам чимало цікавого.

Паси головою і міжгалактичні змагання

Щоправда, повинні заздалегідь попередити: занадто завзятих охоронців правил улюбленої гри чекає справжній шок. Деякі ігри Футбол на 2 настільки далекі від традиційної версії, що можуть здатися їм справжнім знущанням. Що ти скажеш, наприклад, про футбольний матч, який проходить у відкритому космосі в умовах повної відсутності гравітації? Або про футболістів, чиї тіла складаються всього з двох деталей – голови і ноги. Верхівкою вони відбивають м'яч, а на нозі скачуть по полю.

Причому примудряються в такому стані не тільки забивати голи, але й будувати один одному усілякі підступи. А чого варта система бонусів, передбачена у цій серії ігор у футбол на 2! Вони сиплються з неба прямо на голови футболістам і своїм втручанням можуть кардинально змінити хід гри. Ніколи не вгадаєш, корисних чи не дуже виявиться звалився на тебе бонус. Допоможе він тобі перемогти або, навпаки, призведе до швидкого програшу.

Одержавши його, твій футболіст може роздутися до неймовірних розмірів і втратити можливість ворушити своєю єдиною ногою, а може, навпаки, зменшиться так, що другий гравець просто расплющит його м'ячем. Одна радість – дія цього неподобства обмежена у часі. Так що постарайся не вилетіти з гри до тих пір, поки дія неприємного сюрпризу не закінчилося. Звичайно, якщо пощастить, твій підопічний отримає щось корисне зразок додаткового прискорення або можливості здійснювати особливої сили удари пасу по м'ячу. Але триватиме це щастя теж недовго.

Що стосується футболу у відкритому космосі, то в ньому головне – перестати діяти за звичкою і спробувати повністю відключити логіку. Адже в умовах невагомості якщо послати м'яч у правий край поля, зовсім не факт, що саме туди він і піде. Так що всі твої навички, досвід і майстерність у даному випадку не тільки опиняться не у справ, але навіть заважати. Спробуй зусиллям волі відключити їх на час гри.

.