Ігри Футбол головами – розрив шаблону для будь-якого футболіста.

Опис категорії

Динамічні ігри Футбол головами неодмінно оцінять всі шанувальники і знавці цього благородного виду спорту. Але навіть якщо ти не фанат біганини по полю з м'ячем, не поспішай байдуже закривати сторінку нашого нового розділу.

Ми впевнені, ігри Футбол головами припадуть до душі не тільки потенційним футболістам, але й усім, хто любить оригінальні і смішні розваги, дозволяють нахохотаться до упаду. Справа в тому, що за м'ячем у них бігають не стрункі і підкачані спортсмени, а вельми забавні істоти, яких і людьми в повній мірі назвати не можна. Їх тіла складаються з гігантської голови і однієї ноги, на якій ця голова стрибає по полю. Команд як таких теж немає. Розраховані всі ігри Футбол головами на двох гравців, оскільки футболістів, у них теж всього лише двоє.

Все інше - м'яч, розмітка, ворота, на стадіоні присутній, так і мета залишається незмінною – забити супернику якомога більше голів. Фокус в тому, що робити це доведеться не зовсім звичайними способами. Для хлопчиків, схиблений на футболі, грати в улюблену гру головами, та ще й за досить специфічним правилам стане справжнім розривом шаблону. Втім, це піде їм тільки на користь. Вміння швидко адаптуватися до будь-яких змін ситуації – одне з головних якостей справжнього спортсмена. Готовий перевірити, наскільки добре воно в тебе розвинене? Тоді вперед! Починай грати в незвичайний футбол головами прямо зараз і покажи супернику, хто тут вправі іменувати себе справжнім футболістом.

Дивацтва великі і маленькі

Ти вже зрозумів, що незважаючи на назву, гра Футбол головами до традиційного футболу відношення не має. І хоча в ній теж потрібно бігати по полю, намагаючись забити гол супернику, на цьому схожість закінчується. Головною фішкою цієї серії розваг є система бонусів, які час від часу випадають гравцям. Ти, напевно, вже звик до того, що бонус – завжди якась приємна штука, що полегшує проходження або дає можливість заробити побільше очок.

Звичайно, так воно і є, але не в цей раз. У нашому футболі все перевернуто з ніг на голову. Бонуси тут випадають рандомно, час від часу виникаючи на полі у вигляді специфічних значків. Кожен гравець направляє до них свого футболіста - хто доскачет першим, той і стає володарем профіту. І ось тут починається найцікавіше. Фокус в тому, що бонус може виявитися як корисними, так і не дуже. Більш того, іноді він пристойно погіршує твої ігрові можливості. Наприклад, зменшує в розмірах бігає по полю футболіста, та так, що порівняно з м'ячем він виглядає на екрані як комашка, або навпаки, роздмухує його до такого ступеня, що той просто не зможе поворушитися.

Корисні бонуси-сюрпризи надають прискорення, дарують можливість здійснювати новий хитрий удар, зменшують твої ворота до такої міри, що м'яч у них просто не може втиснутися, а, значить, і гол тобі не загрожує. Але що б з перерахованого тобі не випало, не поспішай ні сумувати, ні радіти. Справа в тому, що всі передбачені в грі сюрпризи мають обмежений термін дії і дуже скоро ситуація повернеться на круги своя. Так що головне для тебе – використовувати вигідний бонус по максимуму, поки він активний, або просто протриматися на полі до тих пір, поки не зникне неприємний.

.