Ігри Форсаж – твоя порція швидкості і адреналіну!

Опис категорії

Взагалі, форсажем називають особливий вид роботи реактивного двигуна, який при тривалому використанні призводить до перевантажень і швидкого зношування.

Але після виходу на екрани світу американського кримінального бойовика з аналогічною назвою, про це його значенні благополучно забули. Тепер перші асоціації зі словом «форсаж» - швидкість, перегони, адреналін та ігри зі смертю. Якщо такий бурхливий коктейльчик тебе лякає, ласкаво просимо в наш новий розділ!

Зібрані в ньому гри Форсаж – справжня ода шикарним тачкам і крутих віражах. І того, і іншого на їх віртуальних просторах в надлишку. Для геймерів, які жити не можуть без погонь і азарту, вони стануть справжнім відкриттям. Процес кожної гри Форсаж супроводжується запальним саундтреком, який час від часу перериває пронизливий вереск шин, що тільки додає процесу драйву.

Що стосується управління, то воно стандартно для такого плану іграшок. Переміщати свій болід по екрану ти будеш за допомогою клавіш зі стрілками, а розганятися і перелітати перешкоди, натискаючи пробіл. Додаткові функції (якщо вони є) докладно описані в меню із зазначенням кнопок їх включення-виключення.

Головне, коли опинишся на трасі – нічого не переплутати. Як тільки сядеш за кермо швидкісний віртуальної ластівки і почнеш грати, основними об'єктами твоєї уваги стануть суперники і сама дорога. Але іноді все ж трохи відривай від них погляд і поглядай по сторонам: є шанс випадково отримати нехилое перевагу у вигляді бонусу прискорення, додаткової каністри палива або тимчасового уповільнення машин конкурентів. Не проморгаешь такий подарунок долі, будь-яка гра Форсаж підкоритися тобі набагато легше, простіше і швидше.

Маєш право, звичайно, перти вперед, розраховуючи тільки на власні таланти і міць мотора, але чи є в цьому сенс, якщо здобути перемогу можна набагато простіше? І зверни увагу, подібні бонуси - подарунки ситуативні, не збагнеш підібрати їх відразу, а згадаєш і вирішиш повернутися навіть через кілька секунд - на жаль, вони, швидше за все, вже зникнуть.

.