Ігри Фиксики — грай онлайн безкоштовно!

Опис категорії

Навколишній світ починається набагато раніше, ніж ми звикли думати. Щоб вивчати природу, можна не виходити навіть за поріг власне помешкання, адже кожен побутовий прилад таїть у собі цілий дивовижний світ! У пилососах, кавоварках і прасках діють і використовуються самі дивні закони фізики, які відомі людині. Поглянь на них ближче і добре проведи час в компанії з крихітними майстрами!

Мультфільм про чоловічків, які живуть в домашньої техніки, сповнений захоплюючих пригод і дивовижних науково-технічних фактів. Ігри Фиксики — це розвиваючі забави, які дозволять тобі взяти участь у веселій життя гарантійних чоловічків. На нашому сайті зібрані кращі ігри для дівчаток Фиксики, так і розваги, які будуть цікавими для всіх дітей. Все, що є на цій сторінці, доступно в режимі онлайн — вам не знадобиться завантажувати собі на комп'ютер жодного файлу; брати участь у пригодах Дім Димыча і його маленьких приятелів можна прямо з браузера!

Великий-великий секрет!

Перестань трусити пилосос і не чіпай телевізор — ні одного чоловічка знайти в них не вдасться. Адже головне правило, яким повинні підпорядковуватися маленькі експерти в питаннях домашньої техніки — їх ні за яких умов не повинні побачити люди. Тому, щоб не створювати зайвих проблем чесним трудівникам, краще не намагайся їх відшукати у себе вдома. А якщо дуже хочеться повеселитися в компанії з пустотливими дітьми і дізнатися що-небудь цікаве — краще грати в ігри Фиксики, тим більше що в нашій колекції їх дуже багато.

В компанії з малюком Нуликом і його сестричкою Сімкою ти можеш відправитися в захоплюючі Бродилки по дому, де вас чекає багато небезпек. Вияви кмітливість і потренуй спритність — ці якості обов'язково потрібні тому, хто хоче вміти все на світі! А коли ти будеш готовий до зустрічі з незвіданим, можна навіть відправитися в далекий космос в грі про пригоди Фиксиков Стрілялки або взяти участь в автомобільних Гонках.

Вступай в фан-клуб

Справжні шанувальники мультика готові весь свій вільний час проводити в компанії улюблених персонажів. Куди б не збиралася весела сімейка — лагодити Кодовий замок або розбиратися з поломкою Ліфта, ти не пошкодуєш, якщо підеш разом з ними!

Для дівчаток виявиться приємною несподіванкою, що серйозні і технічно підковані Фиксики люблять Розмальовки, Одевалки та інші гри, проходження яких вважається девчачьим справою. Знайдеться тут і забава, яку так полюбляє прекрасна половина користувачів соціальних мереж — Тест «Хто ти», який на підставі відповідей на кілька простих запитань підкаже всім, на кого з героїв мультика ви схожі характером.

Однак це не означає, що на нашому сайті є розваги тільки для дівчаток: дитячі ігри для хлопчиків Фиксики точно так само доступні онлайн і абсолютно безкоштовно! Зіграти в хокей або пройти захоплюючу місію з інтригуючою назвою Тыдыщ? А, може, взяти участь у Бійці? Вирішувати тобі! А якщо ніяке розвага з тих, що є у нас, тобі не сподобається, просто трохи почекай: колекція постійно оновлюється!

.