Ігри Ферма – захоплюючий квест по сільському бездоріжжю!

Опис категорії

Пропонуємо злегка відпочити від віртуальних воєн і битв, приділивши частину свого вільного часу заняття творчої і неспішного. Кращі ігри Ферма чекають на тебе в нашому новому розділі. Втім, на рахунок неспішності ми, мабуть, погарячкували. Щоб домогтися успіху, доведеться літати по екрану, як включений в розетку електровіник. Адже твоєї уваги зажадають поля пшениці, грядки овочів, а також кури, коні, качки, корови та вівці. Причому всі одночасно. Але інакше ніяк: почнеш приділяти більше уваги чогось одного, інші рослини і живність швидко загинуть. Не зможеш грамотно розподілити ресурси води, корму або добрив – станеться те саме. Так що тобі належить той ще квест. Вміння лавірувати між тисячі необхідностей і все на світі встигати – єдина запорука успіху.

«Дітей асфальту» грати обов'язково

Якщо про сільському господарстві, тваринництві та садівництві ти маєш вельми смутні і невиразні уявлення, наші забавні ігри Ферма відкриють тобі очі. Більш того, занурять з головою в нелегке життя мешканця пасторальних передмість. Цих чудових місць, де майже немає доріг, нормальних магазинів, іноді навіть електрики і вже, звичайно, вай-фая. Та й часу на такі дурниці, як інтернет, у тебе не буде. Адже грати в ферму означає працювати від зорі до зорі, сіючи, поливаючи, вирощуючи, збираючи, очищаючи, годуючи і здійснюючи ще не менше тисячі аналогічних дій. Зате результати наполегливої віртуального праці ти майже відразу побачиш на екрані і навіть зможеш розпоряджатися ними на власний розсуд.

Наприклад, продати частину врожаю, прикупивши необхідне в господарстві обладнання, а частина зберегти для внутрішніх потреб зразок годування худоби або запасів на зиму. Радимо розподіляти урожай у співвідношенні 70 відсотків на 30, віддаючи велику його частину на продаж. Повір, готівкові гроші ніколи не бувають зайвими, особливо в такій непростій справі, як фермерське господарство. Треба відзначити, що будь-яка гра Ферма відмінно розвиває практицизм і логічне мислення, вчить діяти ефективно та ощадливо.

Це вельми і вельми непогані якості, особливо, за умови, що отримаєш ти їх абсолютно безкоштовно і як би між справою. Так що ігри про ферму не тільки дуже подобаються більшості геймерів, але і виявляються корисними для дівчаток і для хлопчиків усіх темпераментів і віків. Прикольні сюжети помножені на можливість щомиті впливати на ігровий результат нікого не залишають байдужим, а заодно вчать спритно поводитися з вівцями, кіньми, тракторами і яйцями.

Ферма грати Онлайн безкоштовно дозволяє навіть тим, хто живу корову в очі не бачив і все життя твердо впевнений, що м'ясо «росте» в магазині відразу у вакуумній упаковці. Останню категорію «дітей асфальту» чекає особливо багато відкриттів, і якщо ти теж до неї належиш, швидше дороблюй уроки, сідай за комп'ютер і з головою поринь у захоплюючий світ гри Ферма - буде неймовірно цікаво. Хоча й важкувато місцями, що вже приховувати.

.