Ігри Енгрі бердз — легендарні пташки тепер навіть на ПК!

Опис категорії

Ігри Енгрі бердз – однозначно, найпопулярніша розвага в світі. Станом на 2015 рік їх скачало більше мільйона користувачів тільки в Google Play. Хвала розробникам: прикольна стрілялка, спочатку створена виключно для Apple iOS тепер доступна на всіх платформах і браузерах. У тебе злі пташки досі «живуть» тільки в мобільному телефоні? Який відстій! Тепер у Енгрі бердз грати можна навіть на великих моніторах стаціонарних компів і ноутбуків, що набагато прикольніше. Пропонуємо твоїй увазі цілий розділ, в якому зібрано нові-преновые пригоди войовничих пернатих, причому багато хто навіть російською мовою.

Для тих, хто в танку...

Навряд чи знайдеться у всьому світі хоч одна людина не молодше 3 і не старше 70, який би ніколи не чув про злих пташок або в очі не бачив жодної гри з ними. Але якщо такий унікум все ж існує, та ще й потрапить у цей розділ, непогано б йому дізнатися, про що йде мова і як грати. Отже, мега популярні ігри Енгрі бердз являють собою динамічні стрілялки, в яких потрібно з величезною рогатки стріляти по зелених армії свинюшек. В якості снарядів використовуються самі розгнівані пернаті.

Що ж їх так вивело з себе? Та все ті ж свині, які нахабним чином розоряють пташині гнізда і крадуть звідти яйця для яєчні, яку дуже люблять. Пташок ж такий розклад категорично не влаштовує, і вони мають намір будь-якою ціною повернути потомство на насиджені місця, а заодно, гарненько провчити злодюжок. Ти ж будеш допомагати їм у цій нелегкій, але благородній справі.

Хитрощі проходження

Перше, що тобі знадобиться для того, щоб успішно в забавні Енгрі бердз грати – це влучність. Справа в тому, що на кожній місії кількість доступних геймеру птичко-снарядів обмежена, і якщо будеш багато стріляти в «молоко», їх просто не вистачить для знищення всіх свиней. Звичайно, у тебе завжди є невелика страховка у вигляді синіх птахів, здатних у польоті розпадатися на трьох таких же пернатих і дають можливість одним пострілом вражати кілька цілей, але занадто сподіватися на неї не варто. Набагато більш ефективними виявляться чорні снаряди або птиці-бомби. Вони не тільки одним махом знищують кілька ворогів за раз, але і в пил руйнують кам'яні укріплення.

Так, мало не забули. В іграх про Енгрі бердз нахабні свині крім того, що крадуть яйця, ще й зводять всілякі укріплення для захисту від сердитися птахів. Для будівництва використовуються камені, дерево, брили льоду. Як руйнувати кам'яні конструкції, ти вже знаєш. Для боротьби з льодовими і скляними перешкодами застосовуй синіх пернатих, а дерев'яні розноси з допомогою жовтих пташок.

Одвічні вороги забавних пташок – нахабні свинтусы, теж діляться на категорії. Серед них є кухар, зомбі, міньйон, капрал, мумія, листоноша і т.д. А очолює всю цю шайку-лейку самий великий і сильний кнур, іменований босом або королем свиней.

Забавні нюанси

Серія ігор Angry birds виявилася настільки популярною, а інтерес до неї користувачів до такої міри великий, що розробники (фінська компанія Rovio Mobile) вирішили продовжити успіх і випустити кілька прикольних додаткових додатків. Так, після світової прем'єри мультфільму «Ріо» з'явилося забавне Angry Birds Rio, в якому крім звичайних птахів фігурують мультиплікаційні персонажі – папуги Голубчику і Перлинка, а свинкам тирити яйця допомагають хитромудрі мавпи. А в епізоді «Beach Volley» злі пташки грати проти свиней намовили смішного бульдога, у серії, присвяченій турніру NHL All-Stars, до них приєднується талісман Чемпіонату 2012 р. з хокею з шайбою - хокейна птах.

З'явилася і нова іграшка спеціально для дівчаток – така ж стрілялка, як і решта, але виконана в ніжних «дівочих» кольорах з використанням більш ошатних і гламурних пташок. Об'єднує ж їх все одно – в будь Енгрі бердз безкоштовно грати онлайн можна на будь-якому наявному у тебе девайсі: телефоні, планшеті.

.