Ігри для малюків 3 років – багато веселих завдань!

Опис категорії

У цьому розділі ми постаралися зібрати найбільш яскраві, барвисті і веселі ігри на комп'ютері для малюків, яким нещодавно виповнилося три роки.

І дуже сподіваємося, що нам це вдалося. Звичайно, грати в них без допомоги батьків юні геймери навряд чи зможуть, все ж 3 роки – надто ніжний вік строк для самостійного освоєння навіть простеньких онлайн забав. А ось у компанії тата і мами процес піде набагато веселіше, забезпечивши всім учасникам дійства феєрверк захоплюючих емоцій. Чи варто згадувати, що всі ігри для малюків 3 років носять розвиваючий характер і спрямовані на пізнання дітьми навколишнього світу.

Сміливо можна стверджувати, що багато в чому вони замінюють сучасним дітям буквар, перші рахунки, коробку з олівцями і навіть домашніх тварин (за останнє більшість батьки скаже нам велике щире спасибі). Крім того, ігри для малюків 3 років відкривають перед юними користувачами захоплюючий світ мережі інтернет та сучасних технологій, без яких немислима життя в 21 столітті. А ще вони чудово розвивають дрібну моторику, адже всі рухи мишкою повинні бути бездоганно вивірені і призводити до певних дій на екрані.

Якщо перед тобою онлайн розфарбовування, пензлик з фарбою треба донести точно до місця фарбування, не ближче і не далі. А якщо потрібно погодувати чарівного віртуального кошеня, блюдце з молоком слід присунути так, щоб він зміг до нього дотягнутися. Усі ці нехитрі дії формують у дитячому мозку міцні причинно-наслідкові зв'язки, спонукаючи до роздумів і формулювання наступних з них логічних висновків.

Різноманіття, яке вражає

На цій сторінці ми спробували зібрати разом гри, однаково цікаві і для маленьких дівчаток, яким виповнилося 3 роки, і для таких хлопчиків. В даному віці різке розділення захоплень на ляльки-танчики майже відсутній (воно проявиться пізніше, років так до п'яти). Світ навколо величезний, таємничість і майже повністю невідомий, а тому однаково сильно манить до себе малюків обох статей. Радимо батькам не упустити цей чудовий період, встигнувши вкласти в голови своїх обожнюваних чад побільше різнопланової інформації.

З нашими іграми зробити це буде простіше простого. Серед ні ви знайдете і барвисті розмальовки, і симпатичні одягалки, в яких потрібно буде підбирати одяг відповідно з порами року, і захоплюючі головоломки, присвячені порівнянні розмірів, форм і кольорів предметів. Багато цікавих іграшок присвячено першого знайомства малюків з абеткою. Вони не тільки навчать юних геймерів розрізняти букви, але і знаходити елементи навколишнього середовища, які починаються на ту чи іншу літеру.

.