Ігри Переодевалкі – розкрий свій талант по повній!

Опис категорії

Якщо ти давно мрієш про те, щоб стати однією з найпопулярніших дівчат школи, і завжди заздрила вже визнаним «зіркам», без кардинальних змін всього: від характеру до зовнішності, не обійтися. Почати варто з останнього – зовнішні метаморфози набагато швидше впадають в очі, і кращого тренажера для цієї мети, ніж онлайн переодевалкі для дівчаток, не знайти. З ними можна нескінченно експериментувати зі стилями і образами. Причому робити це абсолютно безкоштовно.

Навряд чи б мама була рада, якби ти спробувала скупити пів магазину брендових речей, а потім витратила ще купу грошей на макіяж, нову зачіску і аксесуари. А ігри переодевалкі для дівчаток пропонують все це добро в необмежених кількостях, кольорах та розмірах. Так що швидше вибирай героїню, яка схожа на тебе більше за інших, і приступай до модних експериментів. Не лінуйся, перемеряй весь доступний віртуальний гардероб, щоб точно з'ясувати які відтінки і фасони будуть виглядати на тобі максимально виграшно.

Ігри переодевалкі гарні ще й тим, що дають можливість трохи побешкетувати: в них легко можна поголити головну героїню на лисо, пофарбувати волосся в зелений колір або втягати в ніс сережку. Згодні, процес цей захоплюючий і цікавий, але поки не визначилися з тим, який стиль ідеально тобі підходить, радимо не відволікатися. Кращі варіанти нарядів обов'язково збережи в окремій течці або навіть роздрукуй. Вони допоможуть тобі зорієнтуватися і чітко висловити свої побажання в цьому магазині або салоні краси. Ось побачиш, однокласники будуть в захваті!

.