Ігри Полювання на динозаврів - тебе чекає кам'яний вік!

Опис категорії

Захоплюючі ігри Полювання на динозаврів пропонують всім любителям гострих відчуттів отримати свіжу порцію адреналіну, примірявши на себе роль первісного мисливця. На зорі зародження людства життя окремих його представників була сповнена труднощів. Тільки уяви: ніякого комфорту начебто затишного житла, теплої води і супермаркетів з продуктами.

Та що там говорити, мобільних телефонів і тих не було. Замість цього герої гри Полювання на динозаврів пачками тулилися в холодних печерах, насилу підтримуючи вогонь і здригаючись від кожного шереху. Сніданок, обід і вечерю їм заміняв один прийом їжі в день, перед яким їжу ще потрібно було добути. Ясна річ, вбити мамонта, і, тим більше, динозавра, поодинці не представлялося можливим, а тому сідаючи грати і починаючи полювання на них, будь готовий до того, що доведеться керувати відразу невеликим військом.

Особливо самовпевнені просунуті користувачі можуть, звичайно, ризикнути і відправитися добувати віртуальне прожиток удвох. Спеціально для них в розділі є ігри про полювання на динозаврів з парним режимом проходження. Діючи в парі, завалити жахливого монстра набагато простіше, ніж одному, але складніше, ніж групі віртуальних чоловічків. Зате можна розділити зони відповідальності і допомагати один одному в особливо складних моментах.

Але незалежно від того, як ти збираєшся грати: сам або разом з другом, не нехтуй можливістю регулярно прокачувати своїх персонажів. Звичайно, арсенал озброєння первісної людини в порівнянні з яким-небудь магістром Йодой або Людиною-Павуком не вражає уяву, але навіть з ним можливі варіанти. Наприклад, шанс дістати палицю з більш міцної породи дерева або стріли, що дозволяють убити гігантського ящера одним пострілом.

Ці та інші їм подібні скарби можна просто знайти на локації, а можна придбати в спеціальному первісному магазині. Правда, доведеться трохи підзаробити кісток – саме їх в якості грошей використовують забавні герої цієї серії розваг. Ще одним джерелом первісних фінансів стануть додаткові міні-ігри, час від часу зустрічаються на рівнях. Представляють вони собою нескладні головоломки, з якими ти легко справишся.

.