Ігри Черепшаки Ніндзя 2 – грати безкоштовно онлайн!

Опис категорії

Ми не жалюгідні комашки – ми вирушаємо назустріч новим пригодам в компанії улюблених героїв! Відважна четвірка вірних друзів щодня потрапляє в нові сутички і з задоволенням запрошує тебе розділити з ними всі труднощі і радості їх неспокійного життя. Ти вже добряче повеселився з забавами з попередніх розділів? Як здорово, що історія не закінчується, і попереду нас чекає ще багато яскравих подій та смачної переможної піци!

Рафаель, Мікеланджело, Лонардо і Донателло вже давно зібралися і тепер чекають тільки тебе, щоб знову відправитися рятувати Нью-Йорк від чергового злого генія! Захоплюючі ігри Черепашки Ніндзя 2 – те, що потрібно, щоб провести вечір, а може, навіть цілі канікули. Ми зібрали кращі ігри Черепашки Ніндзя 2, щоб тобі не доводилося довго шукати, коли захочеться чогось свіженького! Всі вони доступні на нашому сайті абсолютно безкоштовно, а значить – без будь-яких обмежень.

Приоденься!

Відчути себе у шкурі, тобто, в панцирі справжнього борця із злочинністю простіше простого. Навіть якщо в реальному житті мутувати і відростити екзоскелет в тебе не виходить, опинитися в ролі одного з героїв улюбленого мультика завжди можна в режимі онлайн. І для цього навіть не потрібно спускатися в каналізацію!

Одягай свою віртуальну броню, і вперед! Куди б не відправлялися черепашки в онлайн світі, для ніндзя скрізь знайдеться робота: навіть проста прогулянка по березі перетвориться в страшні ігри зі смертю, якщо замість води в ній 2 виду кислоти, зовсім як у забаві «Небезпека на річці». Що і говорити про місії кшталт «Зворотна сторона свободи», в яких вже сама назва готує до битви? Нехай тебе не бентежать прості декорації гри: у цій грі Черепашкам доведеться чимало потрудитися і з'їсти не одну і не 2 піци, щоб здолати супротивника!

А коли ніякої бійки на горизонті немає, пора сісти за кермо улюбленого байка! В деякі гоночні ігри Черепашки ніндзя 2 грати можуть навіть одночасно 2 гравця, що надає швидкісного заїзду азарту і драйву. Хочеш ти відправитися в гори, щоб випробувати сили на вузьких стежках або навчитися крутити трюки – у нас є для цього відповідна забава!

.