Ігри Черепашки ніндзя бійки — багато подвигів і кунг фу!

Опис категорії

Життя в місті Великого яблука сповнена труднощів і подолань. Особливо, якщо живеш ти не на його центральних проспектах, а, як персонажі ігри Черепашки ніндзя бійки, в похмурій сирої каналізації. Сонячного світла тут практично не буває, зате всіляких монстрів, злодіїв і душогубів більш, ніж достатньо.

І добре б, вони отруювали життя тільки четвірці зелених мутантів-черепах. Ан немає – всі місцеві лиходії без винятку страждають важкою формою манії величі і виношують плани грандіозні: зруйнувати Нью-Йорк, поневолити населення континенту, заселити Землю роботами і т.д. Ігри Черепашки ніндзя бійки грати пропонують так, щоб якнайшвидше зруйнувати їх підступні задуми. Для цього головним героям доводиться постійно тренуватися, вивчати нові прийомчики, стає ще більш сильними, спритними і швидкими.

до Речі, проходження будь ігри Черепашки ніндзя бійки зажадає від тебе того ж. Для хлопчиків, активно курців в підворітті прогуливающих шкільні уроки фізкультури, які і віджатися більше трьох разів не можуть, вони стануть справжнім випробуванням, а заодно і прикладом того, як важливо стежити за своєю фізичною формою. Радуйся, що тренування належить віртуальна, на справжній ти б точно здувся.

до Речі, відомий Антон Павлович Чехов стверджував, що в людині все повинно бути чудово: не тільки думки, але і зовнішній вигляд, і відважні зелені мутанти з нью-йоркської каналізації цілком з ним згодні. А ти?

.