Ігри Бомж – помстися всім, хто заважав тобі жити!

Опис категорії

Наш новий розділ пропонує геймерам приміряти досить незвичайну роль – людини без певного місця проживання. Звичайно, грати в бомжа, немитого і обірваного – досить специфічне пригода. Але якщо ти любиш все незвичайне і не проти поекспериментувати, попереду чекає багато цікавого.

Життя декласованих елементів завжди вводила добропорядних обивателів в ступор своєю непередбачуваністю та екзотичністю. Ночувати під відкритим небом, прокидатися де ні попадя, їсти, що і коли доведеться, митися і того рідше – для пристойного обивателя перераховане справжній жах, картина, що є йому в нічних кошмарах. Тобі теж здається, що бродяжья життя – гірше не буває? А є особистості, яких подібне існування не тільки влаштовує, але і доставляє задоволення. За умови, що інші громадяни не лізуть до них з проповідями, повчаннями і причіпками.

Ігри Бомж Бродяга познайомлять тебе з одним з таких типчиків – погано пахне, одягнених у лахміття і не дуже тверезим хлопчиною Бродяга, який мешкає на головній міській смітнику. Життя, в якій немає офісу, податків, щоденного душу і пристойних туфель здається йому справжнім раєм. Але тендітну ідилію весь час намагаються порушити: то поліцейський зробить зауваження про неприпустимість розпивання спиртних напоїв у межах міста, то противна баба з косою почне вимагати, щоб Бродяга прибрав свій смердюче зад з її улюбленої вулиці, то.... Загалом, головного героя гри Бомж здорово дістали.

Він розсердився не на жарт, сповз зі своєї улюбленої купи сміття, сьорбнув пива і відправився на вулиці міста мстити всім, хто заважав йому байдикувати, ніжачись на сонечку. Тобі пропонується скласти йому компанію і провчити настирливих городян. До речі, цікавий факт: в основу сюжету гри Бродяга покладена історія з бойовика «Бомж з дробовиком» 2011 року випуску, знятого режисером Джейсоном Айзенером. Головну роль у ньому зіграв відомий актор Рутгер Хауер. На думку багатьох кінокритиків картина вийшла однієї з найжорстокіших за всю історію не тільки американського, але і світового кінематогрофа.

Ми пропонуємо твоїй увазі всі частини пригод, Бродяга, в процесі яких він буде безжально мочити неугодних різними підручними засобами. Правоохоронці, звісно, спробують його схопити і відправити до в'язниці, але якщо будеш діяти достатньо спритно, їм це навряд чи вдасться. Кожна гра Бомж складається з безлічі захоплюючих рівнів, на яких головному герою потрібно примудритися піти від погоні, попутно рассправившись з переслідувачами. Але май на увазі, тебе чекає досить багато крові і жорстоких сцен. Слабкодухим від екрану гри краще піти.

.