Живопис ігри супер принцеса – таємна життя улюбленої ляльки!

Опис категорії

ігри Барбі супер принцеса розраховані, в першу чергу, на дівчаток. Ні, бувають, звичайно, і хлопчики, захоплюються ляльками, але здебільшого сильної половини людства в цьому розділі робити нічого. Зате панночкам віком від трьох до семи років буде де розгулятися. Мало того, що в їх розпорядженні виявиться близько двох десятків улюблених лялечок, так ще всіх їх супроводжує гігантський гардероб з нарядами, туфельками, капелюшками і прикрасами.

Автори ігор для дівчаток про супер принцесу Барбі не пошкодували ні сил, ні часу і створили дійсно розкішні комплекти, які припадуть до душі навіть самої примхливої вінценосної особи. Дуже сподіваємося, що і твій прискіпливий смак вони задовольнять. А от у тому, що головна героїня гри Барбі супер принцеса – дійсно сама що ні на є королівська донька, можеш бути впевнена.

Від мультика до ігор

Справа в тому, що всі онлайн ігри Барбі супер принцеса, які ти знайдеш в цьому розділі, створені за мотивами відомого мультсеріалу Mattel Playground Productions, який вийшов на екрани в 2015 році. У центрі сюжету – чарівна сучасна принцеса Кара, зовнішність якої повністю скопійована з улюбленої ляльки всіх дівчат світу - Барбі. Живеться Каре не дуже весело: батьки не розуміють її, змушують бути присутнім на нудних королівських прийомах, дотримуватися купу правил і поменше спілкуватися із звичайними людьми. Мовляв, не царська це справа. Дівчина страшенно сумує і проводить час у мріях про диво.

І одного разу воно відбувається: Кару цілує дуже дивна метелик, після чого дівчина виявляє у себе нові здібності. Вона стає дуже сміливою, відважною, сильною і спритною. Під псевдонімом Супер Блискітка колишня нудьгуюча принцеса відважно бореться зі злочинністю і рятує людей від маси загрожують їм небезпек. Вона стає справжнім ангелом-охоронцем рідного королівства. Запусти будь-яку вподобану гру цього розділу і склади супер Барбі компанію в її неймовірні подвиги.

Але будь обережна. Двоюрідна сестра героїні і теж принцеса – Корін, заздрить славі Блискітки і ламає голову над тим, як провчити зазнайку. Юна злючка не придумала нічого кращого, ніж назвати себе Темної Блискіткою і виступити проти конкурентки на стороні місцевих кримінальних банд. Новоспечена лиходійка навіть збирається заснувати академію темних наук. Будь готова до того, що, почавши грати, ти майже відразу зіткнешся з протистоянням двох дівчат. В процесі проходження ігор про принцесу Барбі вони грунтовно потріпають один одному нерви, організовуючи всілякі капості.

Тобі ж доведеться встати на бік однієї з героїнь, допомагаючи їй позбавлятися від конкурентки. Кого з дівчат вибрати: добру Кару і злюку Корін – вирішуй сама. Втім, ти можеш спочатку зіграти за одну з них, а потім перезапустити гру і почати діяти від імені іншого. Всі іграшки на цій сторінці доступні безкоштовно і не мають обмежень по кількості завантажень ні за обсягом проведеного в них часу.

.