Ігри 2015 – найгарячіші новинка сезону!

Опис категорії

Сфера комп'ютерних розваг рухається вперед семимильними кроками. Важко, мабуть, відразу згадати ще якийсь напрямок людської діяльності, в якій би новинки з'являлися з такою ж фантастичною швидкістю. У даному розділі ми спробували зібрати кращі ігри 2015 року, створені розробниками різних країн. Добірка включає в себе чоловічі розваги як для хлопчиків так і для дівчаток у віці від трьох до п'ятнадцяти років.

В 2015 ці ігри були самими очікуваними новинками року, появи яких з завмиранням серця чекали мільйони геймерів по всьому земній кулі. Але тобі чекати не доведеться. Адже тепер цими класними іграшками можна насолоджуватися усіма разом або окремо, як захочеш, не зачитуючи до дірок анонси і не сподіваючись на обіцянки розробників (а ти і сам, швидше за все, знаєш, наскільки вони «відповідають» дійсності). Найгарячіші новинки ігор 2015 до твоїх послуг у будь-який час дня і ночі.

Оновлений Майнкрафт, 5 ночей з Фредді і багато іншого

Ігри 2015 представлені в різних жанрах. Серед них є і барвисті дівочі одягалки, і прикольні квести, і динамічні бродилки (особливої уваги заслуговує нова серія пригод відомих корейських героїв - хлопчика Вогню і дівчатка Води). Також на тебе чекає багато добротних файтинга і і захоплюючих шутерів з Трансформерами і героями «Зоряних воєн». При цьому майже всі ігри 2015 представлені в двох ігрових режимах: на одного або двох гравців. Це дуже зручно, якщо ти збираєшся грати не один. Потрібну кількість геймерів вибирається в меню перед запуском першого рівня, головне – не полінуватися уважно вивчити набори клавіш для управління персонажами.

Як бачиш, всі нові ігри 2015 заслуговують уваги. Але явної вишенькою на торті можна назвати вийшли в цьому році варіації на тему нашумілого у 2014 інді-хоррора «Five Nights at freddy's» і легендарного Minecraft. І ті, і інші трохи менш складні для проходження, ніж першоджерела, але анітрохи не поступаються їм у видовищності і захопливості. Почни грати, і сам у цьому пересвідчишся. Крім усього іншого, радимо розглядати їх як відмінну тренування перед проходженням оригінальної гри. Це набагато ефективніше і цікавіше, ніж нескінченна прокрутка роликів ютюбі про те, як це роблять інші.

Дівчаткам ж радимо звернути увагу на захоплюючі квести по підземеллю школи Монстр Хай і стильні одягалки, розроблені з урахуванням модних тенденцій 2015. Зверни увагу, у них переважає насичений марсала – самий трендовий колір згаданого року.

.