Ігри 2012 – грати безкоштовно онлайн!

Опис категорії

Ми чекали, затамувавши подих: хтось боявся кінця світу, хтось його з нетерпінням чекав. Але рік пройшов і не приніс ніяких жахливих катаклізмів, зате залишив значний слід в історії геймдеву. Зараз, після декількох минулих років, так приємно зануритися в атмосферу недалекого минулого і згадати, чим же зовсім недавно жило геймерське співтовариство. Ми зібрали самі класні забави, що вийшли за цей період, на нашому сайті, щоб ти міг сповна відчути смак цього дивного року!

Згадати все і знову поринути у віртуальну реальність давно минулих днів – тепер це можливо з нашої ретро-підбіркою! Ми зібрали в єдиний список самі круті ігри 2012, щоб ти легко міг знайти в одному місці все те, що формувало настрій геймерів в той час. Щоб переконатися, що ігри 2012 року були крути, просто пройди будь-яку місію з цієї сторінки. Або навіть спробуй кожну: всі розваги на нашому сайті доступні в режимі онлайн абсолютно безкоштовно і без будь-яких обмежень.

Якщо раніше історики намагалися давати оцінку якого-небудь періоду виходячи з великих культурних подій, то в новітні часи обов'язково повинна враховуватися ігрова індустрія. Був часовий період успішним, що хвилювало людей, про яких проблемах їм хотілося говорити і вирішувати їх хоча б у віртуальному просторі?

Дивно, але той рік, коли ми всією планетою трохи не вирушили в тар-тарары , слідуючи пророцтвом індіанців, надає багатий матеріал для досліджень. 2012 був багатий на новинки: нові ігри виходили кілька разів на місяць, і їх тематики були дуже різноманітні.

Класичний варіант датованої забави – місія за мотивами популярного фільму або мультика, який вийшов нещодавно. В огляді добре видно, що ігри 2012, присвячені подіям фільму «Хоббіт. Битва п'яти воїнств» або «Зоряний десант» були дуже популярні! До цих пір, навіть після років, згадати приголомшливий фільм на кшталт «Хижак проти Чужого. Еволюція» дуже приємно, особливо якщо є можливість з головою зануритися в його складний віртуальний світ.

.