Гри Сімс - грай онлайн безкоштовно!

Опис категорії

Одна з головних проблем людства – у всіх нас є тільки одна, обмежена за часом, життя, і встигнути в ній все, що хочеться, рішуче неможливо. А скільки можливостей надає сучасна дійсність! Вибрати щось одне – не така вже проста задача. Щоб у кожного був шанс трохи пожити іншим життям – на іншому континенті, в іншій професії, створити іншу сім'ю з зовсім іншою людиною – існує чудовий симулятор людського життя. Не дивно, що він такий популярний!

В онлайн дійсності можна забути про те, хто ти є насправді, і жити так, як забажаєш – для тих, кому тісно в рамках реального світу, створені всі умови у віртуальному світі! Гри Сімс – найдосконаліший симулятор людського існування, що покриває всі аспекти нашої дійсності. Під час гри Сімс ти створюєш людини з нуля і формуєш його цілком - від внутрішнього світу до соціальних взаємодій. Можеш сама вибирати, виявиться він із новим кольором волосся, характером і звичками чи повторить у всьому тебе справжню.

Зустрічають по одягу

чи не найбільш важлива і затребувана функція симулятора людини – можливість створювати персонажа певної зовнішності. Зібрати по шматочках цифрову копію себе – це, напевно, перша дія, яку роблять все, заходячи в іграшку вперше. Що може бути приємніше, ніж відтворити у своєму комп'ютері себе, чоловіка своєї мрії і змусити їх полюбити один одного! Напевно, тільки ретельно скопіювати зовнішність найлютішого ворога і всмак над ним познущатися...

Проте конструктор персонажів – це не тільки засіб відтворення зовнішності реальних людей, але і приголомшливий інструмент для творчості й розвитку дизайнерських здібностей. Гра Сімс Одягни героїню – відмінна можливість для дівчаток будь-якого віку потренуватися в підборі одягу. Сформуй цілісний і закінчений образ, збережи його на свій комп'ютер, а потім проконсультуйся з ким-то, смаку довіряєш. Тільки за допомогою критики і подальшої роботи над помилками можливо досягти великих успіхів і розвинути свій смак!

А якщо вчитися нічому не хочеться, а полювання весело провести час в компанії приємних людей, то можеш допомогти дівчинці-підлітку Зібратися на вечірку або підібрати Прикид для хлопця. Або вирушай на онлайн Шопінг - гри Сімс для дівчаток можна грати абсолютно безкоштовно, а тому навіть якщо повністю Оновити гардероб, це не буде тобі нічого коштувати!

Ах, любов, любов!..

У реальному житті дуже часто навіть красиві і розумні дівчата виявляються самотні. Зрозуміло, це лише тимчасові труднощі, і, коли настане правильний момент, на шляху кожної гідної дівчинки обов'язково виявиться не ідеальний, але такий відповідний хлопчик. А поки свого принца потрібно трохи почекати, скрасити очікування допоможуть ігри, в яких персонажі Sims закохуються, ходять на побачення і цілуються.

Відшукати пару в світі Сімс можна точно так само, як і в реальності, ось тільки грати в Побачення доведеться, на жаль, по-англійськи, адже російською цього сюжету немає. Втім, уяви, що хлопця ти хочеш знайти за кордоном, і все встане на свої місця!

Романтичні стосунки – річ досить тендітна. Будь зайвий погляд, насмішка, дурна жарт або сувора догана від батьків можуть вбити зароджуються почуття і змусити парочку розлучитися. Щоб цього не сталося, доводиться бути дуже уважними і навіть просити про допомогу вірних друзів! Грати в Сімс поцілунки дуже просто: потрібно уважно стежити за обстановкою і, коли з'являється загроза у вигляді сусідського хлопчика-хулігана або суворої бабусі, негайно відходити один від одного на піонерське відстань. А от поки горизонт чистий, цілуватися без зупинки!

.